Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2016 10:51 - 10 неща, които трябва да знам за рептилската конспирация
Автор: rozzata Категория: Други   
Прочетен: 3094 Коментари: 4 Гласове:
20


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Теорията за хората-гущери не е подкрепена от факти, но много хора вярват в нея.
image

КЛУБ Z

Не може да не сте чували за рептилския елит. Хора-гущери, които заедно с илюминатите управляват света? Идеята за тях тръгва от бившия спортен журналист от Би Би Си Дейвид Айк, провъзгласил се за Сина на Бог, който в книгата си от 1999 г. "Най-голямата тайна: Книгата, която ще промени света", твърди, че обществото е управлявано от хуманоидни рептили. Може да звучи невероятна конспративна теория, но в съществуването на рептилите вярват поне 12 млн. американци. Накратко, това е нещо като глобално задкулисие.

Естествено, няма да намерите факти в подкрепа на теорията, но нищо не пречи да се запознаете в малко повече дълбочина с нея, както се казва, от обща култура. Сайтът Toptenz.net дава информация за 10 важни неща от рептилската консперативна теория.

Произходът

Има две теории за произхода на рептилите. Според едната те са се развили на Земята, после са я напуснали, след като са открили междугалактическите пътувания и са се върнали милиони години. Други вярват, че са дошли от съзвездието Драко преди хиляди години и са се смесили с хората. Също така са започнали да се кръстосват с тях, променяйки генетичния им код.

От смесването се е получил двоен ефект. Те са променили нашата ДНК така, че да не можем да използваме пълния капацитет на мозъка си и да можем да бъдем контролирани по-лесно. От друга страна, хората с променено ДНК могат да бъдат управлявани от разстояние от рептилите, които живеят в четвъртото измерение.

Имайки власт във всяка държава, рептилите са създали световен затвор, в който хората дори не разбират, че живеят – също като в "Матрицата". Този затвор е създаден от начертаването на граници между държавите, което води до безкрайни войни и конфликти. Друг начин, чрез който ни контролират, е отвличайки вниманието ни с медии, развлечение и политика. Освен това са направили хората глупави и мързеливи, отравяйки храната, въздуха и водата.

Йерархията

image

Според Айк, има подредба и в тяхното общество. Те са две класи – чистокръвни и мелези. Чистите рептили могат да променят външността си между гущерското и човешкото същество. Но те нямат проблем и постоянно да са в гущероподобен вид, защото излъчват вибрации, които ни карат да ги възприемаме като хора.

Мелезите не знаят че са рептили, но са контролирани от рептилите в четвъртото измерение, за да карат човечеството към т.нар. Нов световен ред.

В тези два типа има и различни раси. На върха са драко рептилите, които са крилати албиноси. Под тях са рептоидите, които нямат крила, и са с кафява или зелена кожа. Рептоидите са войници и учени и са отговорни за тайните правителствени програми.

Как да ги забележите?

Общото между чистите рептили и мелезите е, че се маскират най-често като представители на европеидната раса, имат пронизващи очи, които са зелени, лешникови и понякога сини, но могат да променят света си. Освен това имат ниско кръвно налягане и необясними белези.

Поведението им също е леко странно. На тях им липсва емпатия, не показват лесно любовта си, много са умни и имат страст към Космоса и науката.

Но ако отчаяно се опитвате да ги намерите, вероятно ще ги видите, в YouTube е пълно с клипове на хора, които твърдят, че са ги открили.

Смятани за рептили

image

Много известни хора са смятани за рептили. Сред тях са представителите на фамилията Рокфелер, британската кралска династия Уиндзор, предизенти на САЩ като Бил Клинтън, Барак Обама, баща и син Буш, Ейбрахъм Линкълн, но и Мерилин Монро, Покахонтас, принцеса Даяна, Дракула. Рептили са и знаменитости като Брад Пит, Анджелина Джоли и Майли Сайръс. Вие също може да сте, без да подозирате.

Кръвта

Кръвта е много важна за рептилите. Те я консумират, като също ядат и части от човешки мозъци, за предпочитане, детски, защото не са пълни с отрова, като тези на възрастните. Може да се намерят чрез проследяване на кръвната им връзка. Смята се, че около 4800 г. преди Новата ера, мелезите са слезли от планините в Турция, Иран и Кюрдистан и са създали ранните цивилизации на Шумер, Египет, Вавилон и Долината на Инд.

Библията

image

Като доказателство за съществуването им Айк сочи много пасажи от Библията. Една от най-известните истории е Грехопадението. В Генезис Адам и Ева са изгонени от Райската градина, защото Ева е била изкушена от влечуго. Айк твърди, че това слага промяна във връзката между рептилите и човеците. Според Айк до един момент те са ходели свободно между хората и хората са знаели за съществуването им. Но както Айк посочва, в един момент те са започнали да се крият и са стартирали процеса на смесване. В рептилската митология този момент е известен като Схизмата (Разкола).

Змийската символика по целия свят

Айк посочва в защита на съществуването на рептилите това, че цивилизациите са имали влечугоподобни богове или полубожества. А да не говорим колко народи имат легенди за.дракони, които са висши рептили. Според него тези истории датират от времето преди Схизмата, като смята, че рептилите са дали духовно познание на хората.

Рептилите и сивите

Смята се, че рептилите вероятно са свързани с извънземна раса, известна като сивите. Според тайнствения конспирационист Джейсън Бишъп Трети, сивите са контролирани от рептилите, като Йерархията е драко рептили, обикновени рептили, сиви  и хора.

Рептили и илюминати

image

Илюминатите са друго тайно общество, като според някои теоретици те са контролирани от рептилите. Според книгата на Стюарт Суердлоу "Сина кръв, истинска кръв: Конфликт и създание", има 13 кралски илюминатски фамилии, като лидерът на илюминатите е наречен Пиндар, което идва от съкращението Pinnacle of Draco, и е чистокръвен рептил.

Суердлоу твърди, че от векове Пиндар е представител на фамилията Ротшилд, а 12-те други фамилии също са рептили, но хората, които подкрепят 13-те фамилии – т.нар. Комитет на 300-те, не са. Комитетът подкрепя 13-те фамилии, като контролира най-могъщите човешки организации като ЦРУ, Интерпол, мафията и много други.

Целта им

Големият въпрос около рептилската конспирация е: Каква е тяхната цел и защо са на Земята. Водят се сериозни спорове. Според някои, защото те имат нужда от златото ни, за да стабилизират атмосферата на собствената си планета. Друга теория е, че те имат нужда от власт и контрол и искат да са водачи. Според трета, свързана с рептилите в четвъртото измерение, целта им е човечеството да страда и да е в конфликти. Причина за това е, че те се хранят с негативна енергия като ревност, страх и гняв.

http://clubz.bg/39228-10_neshta_koito_trqbva_da_znam_za_reptilskata_konspiraciq




Гласувай:
20



1. danailvdimitrov - наричат се просто БЕСОВЕ
09.05.2016 14:48
или това е древната змия- сатаната
цитирай
2. rozzata - danailvdimitrov
09.05.2016 15:01
Не бих казал, че е Сатаната, по - точно предни раси, по - развити от нас са играели ключови роли в нашето развитие и в хода на случващите се събития.
цитирай
3. vlajniochi - Гъщероподобна раса е съществувала ...
09.05.2016 20:09
Гъщероподобна раса е съществувала отдавна на земята. Те са доста изкусни има ги все още. Преобразяват се хитро и се крият. Очите им ги издават. По тях можеш да ги познаеш. Заемат високи постове и контролират подчинени. Има доста примери заснети.
цитирай
4. rozzata - vlajniochi
09.05.2016 20:15
Така е, но малко хора го осъзнават. Не знам защо, много хора си мислят, че само ние "Хората" сме създадени от Господ, а всички други са демони и не знам си какви, създадени от Сатаната.
1.Сатаната, нали е паднал ангел, интересно ми е, как тогава е създал демони, като не е Господ?
2.Много набожни хора, наричат Висшата сила, Господ, не, че не вярвам напротив, вярвам но не и на Писанията в Библията, както много хора си я изопачават, по - различни начини.
3.Не сме сами в цялата галактика, има милиарди галактики, съзвездия, планети и слънца.
4.Мисленето и съзнанието на много хора, тук на Земята е ограничено и примитивно.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: rozzata
Категория: Други
Прочетен: 496120
Постинги: 249
Коментари: 319
Гласове: 2907
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031