Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.05.2016 12:31 - ВРЪЗКАТА МЕЖДУ НИКОЛА ТЕСЛА И МАРИЯ ОРСИК ОТ ГРУПАТА VRIL ИЛИ КЪДЕ ОТПЪТУВА АДОЛФ ХИТЛЕР НА 18 МАРТ 1945 г Част2 Край
Автор: rozzata Категория: Други   
Прочетен: 1210 Коментари: 0 Гласове:
23


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 АЛДЕБАРАН - АЛФА ОТ СЪЗВЕЗДИЕТО БИК

Шумерските глинени плочки на Хамурапи започват с думите:
"Когато царската власт е слязе от небето ... " Това  значи, че не властта на  боговете е слязла от небето, а царската власт-властта на народа. Сред ранните шумерски символи се открива символа на крилат бик, който често се появява в свързаните шумерски култури. В германското откровение на Изида  от 13 век ,  в една от най- секретните документи на  Обществото “Господарите на черния камък” съвсем ясно се казва: " От главата на бика пристигна помощ" , т.е. от главното небесно тяло в съзвездието Телец- Алдебаран . В Библията, по-късно , на крилатия бик е наречен "зъл молох".

Две обитаеми планети, подобни в местоположението си на земята, и се въртят в една и съща орбита на разстояние 2 500 000 000 км от слънцето една срещу друга . Тази настройка позициите  и на орбитите  на планетите Schumi – Er  и Schumi- An  е направено изкуствено. Движението на планетите в орбита на разстояние 2 500 000 000km  от Алдебаран  е по бавно, отколкото на  движението на Земята, така че една година за жителите на Алдебаран се равнява 80години на Земята ...      

Въз основа на медиумичните съобщения  се знае, че културата  Schumi - Алдебаран е по стара от Земната с милиони години, обаче, не се разбира за какви точно години става въпрос и съгласно чий календар-Земния или този на Алдебаран. Във всеки случай, спрямо научно-техническия прогрес в света започнал преди  70-80 години, цивилизацията Schumi надхвърля земното развитие с няколко милиона години, както в научно-техническо, така и в културно отношение. 

От съобщенията се разбира ,  че населението  на Schumi - Алдебаран съществува от "много дълго време ", при което е възникнало раделянето им на раси. Управляващата раса "светлинни божествени хора " обитава планетата Schumi-Er , и това е единствената управляващата каста  на Империята Алдебаран . Всички останали касти се считат за "по-нисше съсловие" и обитават планетата Schumi-An . Те нямат достъп до планетата  "светлинни божествени хора".  “Минимално способните раси" се възникнали в системата в резултат на негативни мутации.

Алдебаран, все още не е в червен гигант, а е стабилно светло жълто слънце от спектрален клас F6, с други думи на подобен на няколко други жълти джуджета , не много по-различни от нашето Слънце. Такова е сравнението с нашата Слънчева система. Преди да се превърне в червен гигант, Schumi в Алдебаран може да бъде  обградено от 4-5 планети от земен тип, в зависимост от интензивността на Алдебаран - жълто джудже. Вероятно алдебаранците, която по-късно ще се наричат " светлинни богочовеци" от земните жители, в началото са населявали най-отдалечената планета до звездата  и  едва след разработването на космически технологии , те са били в състояние да колонизират другите 3-4 планетата, намиращи се по-близо до слънцето Schumi.



През следващите милион години, колонистите можели постепенно, в зависимост от климатичните условия,  да се разделят на различни раси. В ранните етапи от развитието на колониите, често се случвали войни, понякога в планетарен мащаб с използване на ядрени оръжия или други подобни,  в  следствие на което вероятно  е имало насочени, мутагенни ефекти. Благодарение на войните, някои от колониите паднали до  примитовно ниво на "маймуни ", донякъде подобно на праисторическите племена на черна Африка  и Австралия.

Следва да се отбележи, че според записите от древните Източни религиозни доктрини, Sintbrand/последната война/ опустошила земята и хората изглеждали като  “ужасни черен чудовища". Асирийци вярвали, че негрите са точно тези "черни чудовища" в последната война. Според същите данни, Потопа  е причинена от наследниците на “богочовеците” изкуствено, които по този начин се отървали от "зверовете ", които преди войната са били мъже. На някои места,  сведенията напомнят за Епоса за Гилгамеш и последиците от ядрена война.

Колкото  по-дълго продължавало  смесването на "нисшите раси" по между си, толкова повече техните мозъци деградирали. Около  преди 500 милиона години земно  време , слънцето Schumi разширило и станало червен гигант, а колонистите вече нямали  технологичните възможности и способности, както своите предци . Те не били в състояние да се възпроизвеждат космическите технологии на предшествениците си . Управляващата раса на  "богочовеците ", които не били расово смесени, трябвало да предприемат спешни действия, за да се избегнат подобна съдба, като се имав предвид рязката промяна в условията на живот, във връзка с преобразуването на Шуми в червен гигант. Населението от колониите трябвашло да се евакуира до други планети в системата на Шуми, или  на друга подходяща планета от друга слънчева система.

След като слънцето Schumi започнало да се превръща в червен гигант, само с две планети, подходящи за живот, а именно Schumi - Er и  Schumi-An, били подходящи.  Решено било колонистите да заселят планетата Schumi - An, а “висшата раса от богочовеци” да живее на планетата Schumi - Ep. Тази система от планети е единна държава, но за да се избегне повторно смесване на раси, тези планети са разделени от Schumi- слънцето, и техните жители да нямат контакт помежду си.      

В други послания са съобщили, че Империята Shummi е във войната с държавите от системите Capella и  Regulus. Най-вероятно там живеят остатъците от междузвездни колонии на алдебаранците преди  Shummi да  се конвертира в червен гигант . Тези колонии може  би са се смесвали с други, по агресивни раси, може би с раси на от хуманоиден тип. За съжаление за това няма данни. Въпреки това, тази война продължава от началото на времето и не представлява сериозна, непосредствена заплаха за системата Schumi. Това е война между качеството и количеството. На страната на  Shummi е интелектуално и техническо превъзходство, а на страната на Capellas и Regulus - по-голям жизнен потенциал.       Враговете никога не са могли  да проникнат в системата Schumi, а част от пространството, контролирано от Съюза на колониите на  Capellas и Regulus, вече е завзето  Империята Shummi. Решителна битка вече е била осъществено през 40-50 години на 20 век и това е бил края на войната         

Според някои доклади, в тази решителна битка на Земята са присъствали не само от хора от Shummi, но и колонисти  от Capellas и Regulus. Предполагало се е  разделяне на расите в Земята, но това не е известно  със сигурност. Поради медиумните съобщения,  ние сме добре запознати с начина на живот в рамките на системата Schumi    

Не е ясно дали хората от Schumi - AN участват във въоръжените сили на империята  на доброволна основа, но можем да си представим как империята да се грижи за своите граждани и как от друга страна гражданите, в случай на опасност, ще отстояват своите интереси и интересите на империята. Определено може да се каже, че обтегнати отношения между Schumi - Er и  Schumi-An . Става дума за една общност на интереси на естествената основа. Системата на управление в империята, може да бъде описан като теокрация. Ръководителят на държавата е нещо като "жрица" , духовният лидер на държавата може да се сравнени с папата през Средновековието. Ръководителят на империя и духовен наставник е винаги една жена, Императрицата.

Проектът Vril 7 "Jдger"

е създаден по чертежи, които са получени чрез медиумните  съобщения от системата Алдебаран. Върховната власт  в тази система е в ръцете на едно същество като лидер,  който контролира въоръжените сили и флота, освен търговските и другите области на икономиката. Той ръководи Империята, въпреки че физически това извършва Императрицата. В действителност обаче, всичко се контролира от божеството, като неговата воля се изпълнява от императрицата. Името на божеството –човек. Преди миграцията към Schumi-Er и Schumi - An, е съществувала различна процедура за управлението на столицата на империята.Столицата на Империята,  разположена на планетата Schumi-Er  е носела името на известен крал от най ранната история Schumi – крал Derger. Чак след това, по време на отделянето на раси, се установява един вид теокрация, която съществува и до днес. Kрал Derger, въпреки факта, че царувал толкова отдавна, че "никой не знае, нито датата на смъртта или от датата на раждането му" , бил създал нещо като електронен мозък, безкрайно прогресивен по нашите стандарти, и този електронен мозък е притежавал съзнание, а името му е Malock.

Върховния бог Shummi  се нарича Molok. И това не е просто една прилика . Нека припомним, че името на върховния бог на Вавилон е Мардук,  а на финикийците и семитите- Молох,  на картагенците –Maloka.  Всички тези имена са подобни на името на бога на алдебаранците -Moloсk. Всички тези богове в традициите на Земята са положителни богове, но само евреите представят Молох в отрицателна светлина.

Еврейската фраза: "Нека децата хвърлят Молох в огъня" се разбира от евреите като жертвоприношение на Молох от децата. Това наистина означава "бойно кръщение" и е представлявало традицията да се скачане през огъня.

"Свръхкомпютъра Malock “ е бил планиран по нареждане на крал Dergera в съответствие със законите на Бога Moloсk , т.е. компютъра е бил длъжен да приложи всички законови и религиозни правила.  Също така компютърът осигурява връзка между жителите на Shummi и върховния бог  Moloсk, който се пази на специлано място наречено "Света Гора" и е защитен от  елитно военно специализарано звено "Светата  Тълпа" , което не се подчинява на никого, с изключение на "електронния мозък" Това устройство е по подобие на рицарите, а стражите на храма наподобяват на вътрешните войски на империята . Те действат от името на бог  Moloсk и има право да санкционират всяко нарушение на закон , понякога  по радикални начини.      

Сред най-тежките престъпления в Shummi  се считат: алчност, кръвосмешение, завземането на властта и така нататък. Свръхкомпютъра Malock и елитните единици задържат хората на Schumi - Er , когато се те допуснат или проявят  расови примеси.  Така се поддържа реда в Schumi - Ep.   

В империята  Shummi,  ръководството е разделена на три части :

1. Императрица и висши жрици . Наследяването се осъществява по начин, избран от жриците .
2. Куратор на империята. Оределя се от Императрицата в съгласие с икономическото и военното ръководство .
3. Свръхломпютър Malock , “Святата тълпа” на Malock, вътрешна полицията.

Очевидно е, че тази процедура, проверена от милиони години,  е доказала, че е най-подходяща В нея се различават Мъжки и Женски божествени качества, хармонично съчетани, така че да водят Империята.  Определено може да се каже, че обществото Shummi е много различно от  това на Земята, след като е постигнало такива технологични постижения те показват специална грижа за природата. За сферите на духовния свят, те са успели да постигнат хармония.  Тяхната култура е много по- развита от нашата, по земните стандарти, те не могат дори да живеят в лукс, но най-вече  зачитат любовта си към природата . Законите на бог Moloсk са най-близо до идеята за пан-германската държава и не е изненадващо, че жителите  на Shummi влязоха в контакт с земните жители именно по време на формирането на Третия райх , в Германия .

http://the-truth-isout-there2422446.blogspot.bg/2016/03/vril-18-1945.html?m=1



Гласувай:
23



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: rozzata
Категория: Други
Прочетен: 497944
Постинги: 249
Коментари: 319
Гласове: 2907
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930