Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2016 09:10 - Скаларни оръжия: земетресения, урагани, цунами, замръзване, горещини, заболявания, контрол на съзнанието, четене на мисли... Част2
Автор: rozzata Категория: Други   
Прочетен: 1634 Коментари: 3 Гласове:
37


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 5. Какво могат да правят скаларните оръжия?

Щит на Тесла, който защитава военен обект може да бъде изграден от три или повече концентрични щита, които ще произведат умножена електромагнитна пулсова енергия и значително нагряване на всичко, което навлезе в него.

Тези концентрични щитове на Tесла могат да изчистят и стерилизират всякаква гама радиация настъпила в резултат на експлозия на ядрена глава. Никола Тесла дори още през 1920 г. е могъл да създаде три измерен „щит” или „купол” формиран от 2 или повече предавателя изпращи широкоспектърни скаларни лъчи свързани заедно над целта в полуокръжна форма. Вместо да причинят взривяване на мишената, което би станало с по тесни и интензивни пресечени лъчи , по-широкия и обхващащ лъч може да формира голяма плазмена обвивка над нещо, което трябва да бъде защитено.

Това може да действа като електрическо силово поле с форма на купол, който може да причини на всичко, което влезе в него да стане технологично неоперативно и да умъртви пилотите на идващите летателни обекти унищожавайки тяхната нервна система и/или да взриви идващи ракети, самолети или танкове.

Множеството слоеве могат да бъдат изградени от различни видове плазма, което би осигурило нищо да не може да премине през защитения земен или въздушен обект. Руснаците могат да направят щит на Тесла широк до 200 мили. Тези огромни светещи плазмени щитове са били виждани от моряци в океаните от време на време, тъй като различните държави тестват своите скаларни технологии в тайна.

Тесла още през 20-те години на XX в. създал глобуси или куршуми от плазма използвайки пресечени скаларни лъчи, изсмуквайки енергията от въздушното пространство в „студена експлозия” и замразявайки я по този начин или изпращал огромна топлина в нея за да гори като мощен лазерен лъч. Тези мощни лъчи могат да пътуват през земята и да създават земетресения в срещуположната точка. Тесла експериментирал и с това.

Хиперпространствената приливна енергия (потенциали) тече като вълни в морето от интензивна сила. Обаче, когато енергията е създадена изкуствено това може да бъде направено в различни режими като пулсов режим, режим за енергийно извличане или експлозивен режим. Ако два пулса се срещнат експлозивното извличане ще причини рязко охлаждане и цялата загрята енергия ще бъде извлечена от въздуха обратно в предавателя.

Това може да замрази всичко и всеки. То предпазва машините и сградите, но не и хората. Ако горящата енергия е изпратена към мишената ще се получи детонация подобна на ядрената, защото енергията ще унищожи ядрата на атомите. Множеството скаларни вълнови режими и честоти могат да бъдат съединявани в един лъч.

Глобусите на Тесла, могат да бъдат правени малки или големи и във всякакви разнообразни честоти и да бъдат насочвани към мишената от 2 или повече скаларни предавателя. Малки глобуси с интензивни честоти могат да бъдат насочвани към множество едновременно идващи мишени причинявайки големи експлозии.

От друга страна, много по-голям, но не толкова интензивен глобус може да накара електрониката в самолет, хеликоптер или ракета да се повреди и мишената да се разбие на земята. Тази технология е била използвана много пъти, за да се свалят самолети или хеликоптери като се ползва портативна скаларна базука носена от скрит терорист или войник. Виетнамците и руснаците са използвали тази технология във Виетнамската война срещу американски летателни обекти.

Много самолетни катастрофи с неясни причини се дължат точно на това. Тези руски портативни базуки са били използвани от сърбите срещу американски хеликоптери по време на Босненската война. Руснаците са използвали скаларни технологии и срещу афганистанците по време на войната с тях. Някой може да се чуди дали на това не се дължат многобройните падания на американски хеликоптери в Афганистан и Ирак.

Скаларните вълни могат да се използват за недосегаема комуникация вътре в нормална вълна носач. Изкуствените потенциали могат да бъдат използвани за двустранна комуникация с подводници, самолети и кораби. Скаларните вълни могат да се използват за подслушване на нормални комуникации дори когато те са криптирани.

Те дори могат да унищожат оборудването на врага ако искат, използвайки заключен режим, за да намерят източника или просто да продължат да подслушват. Радарната невидимост може да бъде постигната чрез поставянето на множество предаватели около нещо, които да направят сферична заглушителна обвивка за честотата на търсещия радар. Нищо във въздуха не е в безопасност при наличието на скаларни оръжия както и нищо на земята, защото може да се проникне във всяка сграда и вътрешността й да бъде унищожена от тесни или широки пресечени лъчи. Няма къде да се скриете.

Скаларните лъчи могат да бъдат изпращани от летателен обект или сателит от правителствените НЛО-та на Русия, Британия, Австралия и САЩ. Те могат да бъдат изпращани и от НЛО, които нацистите тайно разработили в Германия по време на Втората световна война и които били прехвърлени към техните подземни бази в Антарктика и цяла Южна Америка преди края на войната.

6. Скаларни лъчи срещу отделни личности

За да бъде унищожена нервната система на някой човек и той да бъде убит на място е нужно скаларното оръжие да бъде нагласено на пулсов режим с голям интензитет. Това ще унищожи всяка жива клетка, бактерия и всички микроби, така че тялото ще се свлече незабавно на земята и няма дори да се разложи за 45 дена. Няма да има нищо живо, което да се разложи.

Цели групи хора могат да бъдат убити по този начин, дори и в радиус от 50 мили при максимална мощност. Скаларни лъчи настроени на по-ниска мощност могат да оставят човек в безсъзнание, който да бъде хванат на по-късна дата за разпит. Пресечени скаларни лъчи могат да покрият голяма гама от цели от нещо на обратната страна на Земята, до нещо под морето или под земята. Дори метала няма да може да служи за преграда тъй като може да бъде включен режим за омекване на метала. Скаларните лъчи могат да бъдат включени в рентгенов режим и на монитора може да се види какво има в обект под морето, под земята, както и във всяка сграда. Това се нарича радар за дистанционно виждане.

Всичко в небето може да бъде незабавно унищожено дори от една държава в друга. Всичко от което една държава има нужда за да унищожи каквото и да е в небето в територията на вражеската държава е да постави 2 или повече скаларни предавателя, които да формират скаларно-вълнова интерферентна решетка където щита е заключен над държавата във високо интензивен режим и това ще унищожи всичко което навлиза в периметъра.

Това може също да унищожи всичко по море и да детонира мини. Руснаците главно използват техните интерферентни решетки над САЩ за да контролират климата, придвижвайки топъл или студен въздух и когато въздушните маси се срещнат се образуват бури, урагани, поройни дъждове или ако желаят суша.

Земетресенията могат да бъдат създавани така както и изригването на вулкани според Том Биърден. Влагата може да бъде доставяна от океаните навътре в континента и студен въздух от север да бъде придвижван на юг. Силни гръмотевични бури могат да бъдат създавани. Той твърди също че през 1989 г. японските секти Язука и Аум са взели под наем скаларни технологии от руснаците за да си правят климатични експерименти в САЩ.

Америка обаче може да се брани и да отвръща със своите собствени скаларни оръжия. Могат да се свалят тихо пасажерски самолети като се праща нискочестотен скаларен лъч, който да повреди двигателя като се използват квадратите на интерферентната мрежа или портативни скаларни базуки, които да се целят в хеликоптери или всякакви други летателни апарати. Морските кораби могат да бъдат атакуване през техните корпуси, а морски мини да бъдат детонирани. Всеки летателен апарат или сухопътна машина включително танкове могат да бъдат атакувани с портативни скаларни оръжия. Танковете дори лесно могат да бъдат унищожени с тях.

Том Биърден твърди че руснаците и американците тихо и тайно си свалят самолетите едни на други от 80-те години насам. Руснаците са сваляли американски самолети във Виетнам. Освен това руснаците редовно свалят американски сателити с помощта на руско произведени НЛО оборудвани със скаларни оръжия.

Между 1977 г. и 1982 г. Русия е свалила доста американски сателити. По това време те са искали пълен контрол над небето и са поставели сателити убийци оборудвани с лъчеви оръжия които да свалят американските сателити и дори и космическите совалки. Том Биърден твърди че всички ранни американски космически совалки са били свалени от руснаците а техни дубликати са се приземявали от друга база.

Американците хвърлили всички сили за да развият бързо своите лъчеви оръжия за да се защитят от руснаците и накрая успели да свалят няколко руски НЛО оборудвани с лъчеви оръжия. След това двете държави си разменили и по някой друг свален пътнически самолет.

7. Скаларен контрол над съзнанието

В началото на 70-те години стотици затворници в съоръженията Гънинстън на щатския затвор в Юта били подложени на скаларно-вълнов контрол над съзнанието. Затворниците се опитали неуспешно да се противопоставят в съда. Университета в Юта изследвал по това време как скаларните вълни могат да накарат мозъка да чува гласове, да наслагват и имплантират мисли в мозъка както и чрез тях да се четат мисли. Те разработили също и очни импланти. През 1988 г. скаларни вълни били използвани да тестват подсъзнателни гласове в главите на двама затворници от Юта.

В затвора Дрейпър в Юта, човек с име Дейвид Фратус твърдял през 1988 г., че чува гласове през вътрешните си уши толкова чисти, все едно има стереослушалки. Имплантираните жертви на американския правителствен мозъчен контрол са подложени на това да чуват изкуствени гласове в главите си, които се пращат със скаларен лъч чрез сателит и през HAARP предавателите се предават на GWEN кулите пласирани приблизително на всеки 200 мили в САЩ.

Много от съобщенията предадени на тези жертви на американския контрол над съзнанието идват от извънземни със „съобщение за човечеството”. Тези „извънземни съобщения” били първо дадени на затворници в Юта и те всички приели едни и същи съобщения.
Руснаците, имайки предимство в декодирането на мозъка, могат да изпращат подсъзнателни съобщения чрез сателит над цели държави на техния собствен език като използват скаларни вълни толкова неуловими, че жертвите считат че това са техни собствени мисли. Те могат да накарат човек да си помисли че „Бог” му говори, а могат и да му насадят самоубийствени мисли. Има вълнова дължина свързана със самоубийствата.
Счита се че руснаците и израелците правят това чрез уебсайтове за контрол над съзнанието. Освен това американците използват тези подсъзнателни съобщения за да вкарват „гласове в главата” (което включва и тези с поставени импланти от ЦРУ или военните), които са уж от „извънземни” или „Светия Дух”. Тези гласове обикновено предупреждават за идващо Второ пришествие и че планетата трябва да се евакуира, както че и човека е бил „избран”.

Само определени хора могат да прихванат тези съобщения в зависимост от това дали има импланти (които предават съобщенията в главата) или пък са просто естествени телепати. Минерала селен, когато е поглъщан отвъд нормалните стойности се счита че увеличава капацитета да се чуват гласове в главата. А някои раси имат по-висок праг на чуваемост и могат да прихващат синтетична телепатия изпратена през атмосферата в по-голяма степен отколкото другите.

Руските скаларни предаватели се наричат „Кълвачи” защото имат трансмисии приличащи на почукване, които се засичат на радиочестотата. Те имат технологията да изпращат подсъзнателни съобщения директно в подсъзнанието на човека, заобикаляйки мозъка и могат драстично да повлияят мислите, зрението, физическото състояние, емоциите и съзнателното състояние чрез изпращане на подобни сигнали дори и от голямо разстояние. В края на 60-те години руснаците разбиват генетичния код на човешкия мозък.

Той имал 44 цифри и употребявал 22 честотни гами през целия ЕМ спектър. Но само 11 от честотните гами били независими. Руснаците установили че могат да накарат човек да направи нещо просто чрез изпращане на подсъзнателни съобщения в тялото му заобикаляйки ушите.

Поне 16 от руските скаларни предаватели „Кълвачи” са били виждани да имат 10 херцова модулация. 10Hz се използва за да се поставят хората в хипнотично състояние. Руснаците могат да манипулират настроените на всеки в радиус от 75 мили чрез циркуларно поляризирана антена и се забелязва че телата на хората прихващат „новия” режим на изражение. Ако им се пусне „спяща” честота – всички бързо ще се почувстват уморени и ще заспят.

8. Американската мрежа за масов контрол над съзнанието

Според книгата Проект L.U.C.I.D от Текс Марс, Джон Сейнтклеър Аквей твърди че американската агенция за национална сигурност (NSA) е имала най-развитите компютри в света още от 60-те години.

Мисията на NSA – Разузнавателни Сигнали (SIGINT) използва скаларни вълни за покритие на САЩ като одеало и може безжично да се включи към всеки компютър в САЩ и да чете съдържанието. Освен това могат да се следят хора по електрическите потоци в техните тела, които излъчват определена „сигнатурна честота”.

Това е възможно защото всичко в природата излъчва скаларни вълни под прав ъгъл от нормалните електромагнитни вълни. Те могат да бъдат търсени и следени и не могат да се ограничат с време и пространство. Честотата на определен човек може да бъде складирана на суперкомпютър и така да бъде следена навсякъде.

Могат да изпращат също подсъзнателни думи изпратени със скаларни вълни които са също неуловими и човека ще помисли че са негови мисли. NSA използва тайна програма (разработена след програмата за контрол над съзнанието MK-ULTRA от 50-те години), която се нарича „Радиационно Разузнаване”.

Научните изследвания в тази област са скрити от публиката и има международни споразумения на разузнавателните агенции тази технология да бъде пазена в тайна. Използвайки подобна технология NSA записва и декодира мозъчни карти на различни хора – стотици хиляди за цели свързани с националната сигурност. Използва се още от военните за връзка между мозъка на някой с компютър.

Активността в говорния център на мозъка може да бъде преведена във вербални мисли, а активността на визуалния кортекс може да бъде показа на видео монитор. Оператори на NSA могат да видят какво обекта вижда. Визуалната памет може също да бъде видяна и NSA може да пласира образи директно във визуалния кортекс, заобикаляйки очите и оптичните нерви.

Когато мишената спи, тайни образи могат да бъдат инсталирани в мозъка по време на REM-фазата на сън за цели свързани с мозъчно програмиране. Говор, 3D звук и подсъзнателно аудио могат да бъдат изпратени до слуховия кортекс на мозъка заобикаляйки ушите. Това „Дистанционно Неврално Следене (ДНС) може напълно да промени възприятията на някой човек, неговото настроение и двигателен контрол.

Различните мозъчно-вълнови честоти са свързани с различните части на тялото и когато правилната честота която трябва да активира определена част на тялото бъде изпратена – човека е безсилен да я спре. По този начин може да бъде предизвикана болка при жертви на мозъчен контрол след като се вземе на прицел някоя секция на тялото. За това говорят много жертви на контрол над съзнанието, придружени с „гласове в главата” от операторите които са ги питали дали боли и всичко се е правело дистанционно без никакъв физически контакт с жертвата.

Според Аквей има безжична скаларно-вълнова мрежа за следене в САЩ от 40-те години. Той казва как се прави това чрез дигитално декодиране на предизвиканите „потенциали” (виж подробности за потенциалите в първата секция) в гамата 30-50Hz, 5 миливата електромагнитни емисии от мозъка. В тези емисии се виждат моделите на предизвиканите потенциали.

Всяка мисъл, реакция, двигателна команда, слухово събитие и визуален образ в мозъка има кореспондиращ „предизвикан потенциал” или низ от „предизвикани потенциали”. Те могат да бъдат декодирани в конкретни мисли, образи и звуци в мозъка на мишената. Когато на жертвата се пратят сложно кодирани сигнали заобикалящи очите, оптичните нерви и ушите неясните образи се появяват като течащи 2D образи в мозъка. Звукови халюцинации могат да бъдат предизвиквани и да създават шизофрения.

Честотите на които мозъчните зони отговарят варират от 3Hz до 50Hz. За всяка мозъчна зона се използват следните

Мозъчна зона:

Биоелектрична Резонантна Честота: информацията достига чрез модулация

  • 10Hz: Кортекс за двигателен контрол: Двигателно импулсна координация
  • 15Hz: Звуков кортекс: Звук който заобикаля ушите
  • 25Hz: Визуален кортекс: Образи в мозъка заобикалящи очите
  • 9Hz: Чувствителност: Фантомно чувство на докосване
  • 20Hz: Мозъчен център: Наложени подсъзнателни мисли. Само NSA модулира тази сигнална гама в предизвикани потенциали или скаларни носачи.

Има около 100 души работещи 24 часа дневно за NSA във форт Мийд над програмата за „Дистанционно Неврално Следене” (ДНС).

Аквей след като бил тормозен с подобни технологии от NSA завел дело срещу тях. По време на процеса той отново бил тормозен с 3D звук, а неговите сподвижници също били тормозени по този начин, за да го изолират. Срещу NSA не били взети никакви мерки в заведеното дело през 1991 г.

През 1967 г. „международно известен учен” и Кристофър Хилс, експерт по махала комуникирали с извънземни.

(Не се знае кой точно е бил учения, но по едно време Хилс и Пухарич работили заедно с медиума Ейлин Гарет като Пухарич комуникирал с извънземни наречени – Деветте. Същите извънземни свързани с Билдербергите (световни лидери и кралски особи), които от своя страна диктуват събитията на планетата.)

Накратко това което извънземните казали на Кристофър Хилс, е че те комуникират с нас чрез модулирани радиовълни между 10 000 и 20 000 цикъла под познатия електромагнитен спектър. Във вълната носител чрез амплитудна модулация премесена с честотна модулация. Едноканална енергия, мощност на трансмисията по-малка от 25 вата. Естествената земна вълна, която мозъка модулира е вълна, която резонира между земята и йоносферата.

Всички хора влияят на йоносферата по този начин. Свързано е с отразяваща техника. Мозъчната модулация се състои от импулси близки до тези познати като нервни импулси. Двама души могат да използват това. Свързано е с нещо близко до нискочестотен радар и до ултразвукови техники, но по-ограничено. Смесена електроакустична вълнова функция. Електромагнитната вълна причинява ултразвукова трансдукция в човешката тъкан.
Мозъчното излъчване има звуков компонент и зависимо от медиума през който пътува. Учените си спестяват месеци работа. Сега HAARP пробива йоносферата, световния мозък, като микровълнов нож правейки хирургически рани и унищожавайки мембраната, която съхранява резервоара от данни акумулиран през цялата земна история.
HAARP вече е пробил дупки в йоносферата с големина 360х30 мили.

http://www.budnaera.com/201504f/1509280410.html




Гласувай:
37



1. raders - E да, ама, по времето, когато е живял ...
04.06.2016 21:24
E да, ама ,по времето, когато е живял Тесла, ядрени орьжия просто не е имало. Ами не е нужно да ни бомбардираш с толкова много глупости
цитирай
2. rozzata - raders
04.06.2016 22:32
То за тебе, всичко е глупост. Като пускам глупости, защо ме четеш? Подминавай и така. ;) На мене нещо, като не ми харесва подминавам.
цитирай
3. raders - Прав си
05.06.2016 19:38
Прав си
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: rozzata
Категория: Други
Прочетен: 497978
Постинги: 249
Коментари: 319
Гласове: 2907
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930