Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2016 11:51 - Скаларни оръжия: земетресения, урагани, цунами, замръзване, горещини, заболявания, контрол на съзнанието, четене на мисли... Част3 Край
Автор: rozzata Категория: Други   
Прочетен: 1860 Коментари: 1 Гласове:
45


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 9. Причиняване на болести със скаларни вълни

Том Биърден пише също че има още по-развита форма на скаларно оръжие позната като „квантов потенциал” и е разработвано от САЩ, Русия, Китай, Израел и вероятно Бразилия. Тези оръжия успяват да наподобят сигнатурата или честотата на болестта като я пресъздават на скаларен носач. Всяка болест може да бъде вмъкната в човешката клетъчна система използвайки честоти в обхват от ултравиолетовия до инфрачервения.
Цели населения могат да прихващат нови болести и да им се причинява смърт чрез активиране на латентни болести с помощта на квантовия потенциал в определени зони. Могат да се предизвикат също симптоми на радиационно отравяне, химическо отравяне, бактериални инфекции и дори да се постигнат ефектите на някои наркотици включително халюциногените. Всичко това става с помощта на невидимите скаларни вълни, които плуват в хиперпространството на етерното море.
Те проникват направо в имунната система или етерния двойник на физическото тяло.

На сайта www.freedomdomain.com човек с име Казначейев открил че болестите могат да се дължат на скаларните предаватели „Кълвач” в близкия ултравиолетов обхват. Експерименти правени в университета в Марбург в западна Германия успели да дублират тези експерименти за причиняване на болести в инфрачервения обхват.

Д-р Поп от западна Германия след като анализирал виртуалната главна контролна система на клетките, открил че скаларния виртуален поток от частици, който определя генетичния модел на клетките може лесно да бъде вкаран чрез скаларни техники, за да причини болести и клетъчни разстройства при желание.

10. Скаларните технологии на Тесла били тайно продължени от Русия и нацистите

Американското правителство отхвърлило енергийния проект без жици на Тесла и го оставили без пари. Русия и Германия обаче искали той да работи за тях. Тесла им отказал, а според Престън Никълс той фалшифицирал своята смърт през 1943 г. и отишъл в Британия.

Оттогава има яростна битка между руснаците и германците да развият скаларна технология. Русия получила предимство и получила знание как скаларните вълни могат да бъдат изтегляни от хиперпространството. Те изпратили свой агент да търси човек в Юта, който построил машина, която правела това в Юта. Съветският агент унищожил устройството след като научил как то действа.

Мъжът с име Т. Х. Морей научил за „етерното море” на Тесла и направил скаларен интерферометър. Германия развила антигравитационна технология през 1939 г. чрез обратно проектиране на катастрофирало НЛО. До Втората световна война те били водещи в света в радарните и инфрачервени науки както при радаропоглъщащите материали и радарно пресечни секции.

Някои водещи западни експерти мислят че те са разработили радарно пресечни секции отвъд дори днешните западни стандартни, но това вероятно се дължи на извънземна подкрепа, която се е оказала решителна. Германците използвали обратно-времеви вълни, които карали скаларната вълна да последва и отговори на източника приел нормална електромагнитна вълна.

По време на Втората световна война най-добрите нацистки учени избягали до база, която били разработили тайно в Антарктика, като взели провизии от Южна Африка, както и от германските поселения в Аржентина, Чили, Парагвай, Перу, Уругвай и други латиноамерикански държави. След войната американците прехвърлили останалата част от най-добрите нацистки учени в САЩ, а остатъка получили СССР, Франция и Британия.
Руснаците били много ядосани че американците са взели каймака на нацисткия научен мозък и през 1946 г. прибрали по-голямата част от източногерманските учени и техници. Около 275 000 души заедно с техните семейства били закарани в СССР.

До 1950 г. руснаците разработили обратно-времеви вълни. Те принудили заловените германци да им построят флотилия от антигравитационни чинии оборудвани с лъчеви и скаларни оръжия. В Антарктика, нацистите притежавали „Смъртоносния Лъч” на Тесла, способен да изпрати смъртоносен лъч дори на Луната и да нажежи определена точка там ако се прицели в нея. Смъртоносният Лъч се свързва с модерните днешни лъчеви оръжия.
Според Ал Биелек, руснаците имали лъчеви оръжия, които можели да стрелят на хиляда мили в космоса и те ги използвали за да свалят НЛО в радиус от 200 мили от тяхното небе. Американците имали също много лъчеви оръжия и те също сваляли НЛО. Очевидно има война в космоса, а американците и руснаците тайно са се обединили за да участват в нея.
Не е много ясно кои са притежателите на НЛО, но някои считат, че нацистите в Антарктика са почти недосегаеми с техните супер-оръжия.

11. Има ли тайна война в небето?

Япония притежава скаларни оръжия и се е обединила с Русия, за да ги разработи. През 1991 г. според Хари Мейсън, руския президент Горбачов, предложил да даде под наем на японците супер-секретни интерконтинентални скаларни оръжия, способни да предизвикат земетресения за 900 милиона долара, които те използвали в СССР от 60-те години.Том Биърден пък твърди, че са им ги дали още през 1989 г. Бил учреден съвместен руско-японски университет, който да разработва новите оръжия с японски микрочипове така че да са по-силни от американските и заедно да управляват света. След като тесла „умрял” през 1943 г. неговите книжа били изпратени в музея на Тесла в Югославия, откъдето японците придобили знание относно тези технологии.
Скаларните технологии били разработени от японски учени с коефициент на интелигентност по-висок от този на Айнщайн. Те също както и американците тествали своите скаларни оръжия в покрайнините на западна Австралия като вероятно са използвали база на Антарктика през която са изпращали скаларни вълни до техния австралийски предавател, за да предизвикват земетресения и да правят сфери на Тесла.
Японските скаларни учени са свързани с различни култове и считат че японския император трябва да управлява планетата и имат полица за строго отмъщение над бивши врагове, която да кулминира във „Финална Война” срещу западна Европа и ислямския свят. Японската секта Аум и Якудза все още ползват под наем руски скаларни предаватели и ги използват да си правят опити с климатични промени над Америка.
Биърден твърди, че на японците понякога може да им се позволява от руснаците да свалят самолети. Членовете на култови японски общества са свързани с такива в Северна Корея. Руснаците правят климатични експерименти над Америка от 60-те години използвайки своята интерферентна решетка, за да се целят в определени зони.

12. Кой още развива скаларните технологии на Тесла?

За разлика от западните университети, източна Европа и Русия винаги са включвали скаларните изследвания на Тесла открито в своите учебни програми и така те изградили множество съоръжения за производство на скаларни предаватели навсякъде в СССР започвайки от 50-те години. Това било допълнително ускорено когато били хванати източногермански учени да работят за тях и да ги изведат до космическата ера, давайки им НЛО оборудвани със скаларни и лъчеви оръжия. НЛО дори имали маскираща технология. Американците въпреки че имали нацистки учени, които да работят за тях след войната в Зона 51 над антигравитацията, не осъзнали колко напред са вече руснаците със своята скаларна технология, докато не открили че са тайно атакувани от тях през 50-те години без дори да могат да ги засекат.
През 1960 г. съветския премиер Хрушчов, обявил на света че те имат „супер-оръжия”. През 1963 г. те умишлено унищожили американска ядрена подводница със скаларни оръжия близо до Пуерто Рико. На следващия ден над падината на Пуерто Рико руснаците използвали скаларни оръжия в различен режим, за да произведат гигантска подводна експлозия.
САЩ били безпомощни срещу непознат вид оръжие. През 1965 г. Голямата Пясъчна Пустиня в Западна Австралия била картографирана и избрана от американското правителство за скаларни тестове. Въпреки че „официално” книжата на Тесла били пазени от ФБР след като той умрял и били с етикет „строго секретно”, за да не попаднат в ръцете на врага, Тесла предал цялото свое познание и изследвания на млад американски физик, 2 седмици преди да умре през 1943 г.
Американските военни в западна Австралия тествали пресечени скаларни лъчи насочени в земята за да предизвикат земетресения и създали сфери на Тесла от пресечени скаларни лъчи в небето. Пайн Гап – секретната подземна американска военна база има 2 скаларни предавателя и те също имат поне още един в Екзмът – северозападна Австралия. Други скаларни трансмитери на САЩ освен тези в самата държава има в Аляска, Пуерто Рико, Гренландия, Норвегия и Антарктика.
Въпреки че вече много държави имат скаларни оръжия, тези които нямат могат лесно да бъдат атакувани и никога да не разберат причината за техните експлозии, контрол над съзнанието и променен климат. Все повече държави искат да придобият скаларни технологии, за да се защитят.
Освен това те могат и да предположат или дори да знаят със сигурност че са подложени на скаларна атака, но няма да имат представа, кой я е извършил. Познатите държави, които разполагат със скаларни оръжия са:

Америка, Аржентина, Австралия, Бразилия, Китай, Франция, Германия, Израел, Япония, Русия, Южна Африка, Тайван, Великобритания… както и различни поселения на нацисти опериращи в Антарктика и навсякъде в Южна Америка.

Не е ясно как Бразилия се сдобила със скаларни оръжия и такива с квантов потенциал, но бразилците имат извънземна технология от известно време. Ватикана също притежава секретна технология и се счита, че те имат база в Южна Африка за секретна космическа програма.
Има подробно описание за бразилската космическа програма в една моя статия от 40 страници в книгата Вселенска Съблазън, Том 3. В нея също са включени китайските и японските оръжия както и подробности за атаките на Русия над САЩ и особено за совалките и технологиите на нацистите в Антарктика. Други също може би ги притежават – като Украйна и Северна Корея, но досега няма доказателства за тези държави.

Дори в алтернативната преса няма достатъчно информация за скаларните оръжия и дори онлайн няма почти нищо в конспиративните сайтове.
Въпреки това те са може би най-застрашаващите оръжия на планетата познати досега.

Кристи Веризмо
Източник: 
parallelrealityangelfire.com /anonybulgaria.wordpress.com/

http://www.budnaera.com/201504f/1509280410.html



Гласувай:
47



1. graucho - Най-добре е да дойдат танковете, не бе, извънземните
08.06.2016 21:08
Не виждам нищо за любимците ми UFO?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: rozzata
Категория: Други
Прочетен: 496047
Постинги: 249
Коментари: 319
Гласове: 2907
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031