Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2016 15:39 - Галактическата федерация и извънземните цивилизации
Автор: rozzata Категория: Други   
Прочетен: 1270 Коментари: 0 Гласове:
30


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image Снимка на подводен комплекс пирамиди, напомнящ съзвездието Плеяди. Ако въведете координати 41 13′ 30″N, 72 41’W в Google Earth, ще попаднете на Лонг Айлънд, на дълбочина от 20 до 100 метра в залива около Ню Йорк. Снимката е част от „Конспирацията Орион“. Някои хора твърдят, че причина за възникването на живота на Земята са извънземни цивилизации. Други смятат, че извънземните – напротив, стараят се с всички сили да унищожат нашия живот. Но никой не остава равнодушен. Да видим в какво вярват уфолозите и не само те и да се запознаем с Галактическата федерация.Галактическата федерация, наричана също Галактическа федерация на светлината, Конфедерацията (на планетите), Междузвезден алианс или Галактическа федерация на световете, е общност на пътешестващи цивилизации в нашата галактика Млечен път. Федерацията се състои от стотици хиляди членове и била основана преди милиони години, след серия войни в съзвездие Лира.
Разрушенията, които се случили тогава, накарали оцелелите да решават възникващите галактични конфликти по мирен път. Галактическата федерация разполагала с огромен флот от космически кораби и можела да се намесва на всяко място, където назрява конфликт.

Междупространствените технологии, които използвала Галактическата федерация, били на такова ниво, каквото ние едва ли можем да си представим. Техният контрол над енергията бил почти съвършен, и неща, подобни на дематериализация или създаване кръгове по нивите, изобщо не се явяват проблем.

Корабите им често се създавали от жив материал. Някои от тях били големи като планети и били абсолютно автономни с гори, полета и реки. Флотът на Федерацията се състоял от корабите на нациите участнички и няколко единично действащи флота. Някои от тези флотове се ръководели от командири, били известни на Земята от съвременната форма на получаване на информация, известна като чънелинг.
Тези чънелинги започнали преди около 50 години и по-късно все повече самопровъзгласили се медиуми твърдели, че имат контакт.

Галактическата федерация се управлявала от голям съвет, създаден от малки съвети, които се състоели от още по-малки съвети, всеки от които имал свои представители. Йерархията между членовете обикновено се определяла от духовното развитие. Най-високо развитите членове били светлинни същества.

Сега значителна част от Галактическата федерация се намирала около Земята, за да доведе нашия бурен цикъл на дуалност до щастлив край. Милионите кораби, които сега витаели около Земята, били разделени на три слоя, от които външният слой съдържал най-големите кораби. Това обаче не било статично единство, а непрекъснато пристигане и заминаване на всички видове кораби, които използват хиперпространството и звездните врата подобни на слънца, за да пътешестват до своите родни планети или други места във Вселената.

Тъй като населението на Земята е от хора, то човешката цивилизация в пределите на Галактическата федерация играе важна роля в помощта на нашия процес по възнесение. Към тази група принадлежали например Плеядинците и Сирианците. Около 40% от Галактическата федерация била съставена от хора, а останалите са други видове и същества на светлината. Много от тях споделяли генетична връзка с нас, но били на по-високо ниво на развитие.

Те са посещавали нашата планета в течение на милиони години и са оставили множество сувенири като постройки и художествени предмети. Макар че много от тях са били създадени от негативни извънземни пришълци, които не се явяват част от Галактическата федерация. Тази връзка с пришълците се крие от науката, която се намира под контрола на Илюминатите.

За да се подчинят на Закона за ненамесата, доколкото това е възможно, контактът със земляните е сведен до минимум от Галактическата федерация. Хората, с които те общуват, често имат генетическа връзка с определена галактична цивилизация. Те живеели свой живот на Земята, но по тяхно поръчение, за да може по-късно техния опит да бъде споделен.

Само в изключителни случаи се появява приятелство между приятелски пришълци и земляни, когато такова нещо не е било планирано предварително. Общо взето, те стоят в сянка, доколкото това е възможно. Но се явяват гарант, който да подсигури процеса по Възнесение и че действията на илюминатите, които всячески се опитват да разстроят този процес, не са били прекалено ефективни.

Те поддържат нивото на кислорода в нашия въздух на ниво, предотвратяващо ядрени атаки и войни, изчистват радиоактивните валежи, снижават химическото замърсяване и болестите и минимизират влиянието на природните катаклизми, създадени от човека или не, и т.н.

Източник: "Мегавселена"

http://www.blitz.bg/news/article/397273



Гласувай:
31



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: rozzata
Категория: Други
Прочетен: 495713
Постинги: 249
Коментари: 319
Гласове: 2907
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031