Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.09.2016 22:05 - 12 високо енергийни места в България (СНИМКИ)
Автор: rozzata Категория: Други   
Прочетен: 3863 Коментари: 3 Гласове:
18

Последна промяна: 13.09.2016 22:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Представяме ви 12 зареждащи с енергия места в България, които препоръчваме да посетите. Важно е да се знае, че повечето от тези места имат огледална ефективност - с каквито вътрешна енергия и настроение ги посетите - те ще се мултиплицират многократно.

Белинташ
Древното скално светилище Белинташ е една от трите точки (Белинташ Кръстова гора Караджов камък), образуващи една от най-силните енергийни зони в Европа. На скалното плато са очертани огледални проекции на важни части от звездната карта. В зоната на Белинташ и наоколо се чувства силна енергия, а разказите на стотици хора свидетелстват и за чести паранормални явления. В близост е село Мостово, където има места за настаняване.

image

image

снимки: 
Асоциация на българските села

Бегликташ
Изключително интересно място в близост до брега на Черно море, недалеч от Приморско. Древното тракийско светилище е особен енергиен център, но препоръчваме да се посещава през работните дни или извън активния сезон, тъй като има много туристи. Мястото е впечатляващо!

image

image

снимки: 
Асоциация на българските села

Татул
На 14 км. източно от Момчилград се намира едно от най-значимите тракийски светилища в Родопите. То носи името на село Татул, непосредствено до което се намират добре запазените останки, датиращи от около VI в. пр.н.е. Според научните изследвания този древен култов център е бил място за жертвоприношения към бога на Слънцето, за което подсказва и формата на най-високата част от мегалита – вдълбан полукръг наподобяващ изгряващо слънце. Най-особеното тук е, че пирамидата е насочена точно към Слънцето в дните на равноденствие. Тук не можем да не споменем връзката с близката пещера "Вулвата", чиито олтар-матка се "опложда" от слънчевия лъч единствено по време на есенното равноденствие, когато прониква докрай през тесния и процеп. Тези факти ни навеждат на мисълта за степента на развитие на цивилизациите живели преди нас по същите земи, където стъпваме и ние днес.
 
image

image

снимки: 
Асоциация на българските села

7-те Рилски езера
Това категорично е един от най-силните енергийни центрове не само в България, но и на Планетата. За съжаление през последните години тук е налице силно екологично и отчасти енергийно замърсяване, което е отражение на състоянието на България като цяло. Заблатяването на част от езерата е предречено от Учителя Беинса Дуно, като фаза за преминаване през трудни години, белязани от духовно падение.

image

снимкa: 
Асоциация на българските села

Регионът на древните Плиска и Преслав
Местата, където са запазени археологическите останки от първата българска столица са едни от най-енергийните места у нас. От региона на село Осмар, до Преслав, е тръгнало Богомилството в света. Тук Аспарух се завръща и поставя началото на Нова България. Тук е намерена 
розетата от Плиска, която е своеобразен носител на кода на тайните на Земята и специфичността на ДНК-то на българите.

image
снимка: Shutterstock


Караджов камък
Разположен в източните Родопи, недалеч от асеновградското село Мостово, това е втората точка от силно енергийния триъгълник Белинташ Караджов Камък Кръстова гора

image
 снимка: Wikipedia


Гроба на Св.Иван Рилски
На 4 км. източно от Рилския манастир се намира гробът на Св.Иван Рилски. До там се стига по хубав тесен път и кратко изкачване на пътека през гората, която води до параклиса. Точно до него има голям къс надвесена скала, която създава впечатлението, че ще се срути всеки момент. 

image

image
снимки: 
Асоциация на българските села

Рупите
Храмът на пророчицата Ванга в месността Рупите, под изгасналия вулкан - днес вр. Кожух, е неслучайно избрано и високоенергийно място. Именно тук Ванга черпи силите си и хората, посетили храма, ще усетят част от тази неверояна енергия. Според Ванга някога на това място е горял страшен огън, а хребетът над храма (вр. Кожух) крие една голяма тайна.

image

image
снимки: 
Асоциация на българските села

Кромлех - село Долни Главанак
Българският Стоунхендж. Така е известно това място, което е един от многото древно тракйиски култови комплекси у нас, свързан с цялостната енергийна решетка на България и Планетата. Това място определено трябва да се посети, но внимавайте да сте настроени с положителна енергия, защото негативните емоции може да се мултиплицират.

image
снимка: Wikipedia

Платото над село Мадара и Мадарския конник
Мадарското плато и региона на Мадарския конник са силно енергийна зона. Легендите разказват за енергийните и магически центрове на района. Светлите и черни биополета в резервата могат да те излекуват или дори да убият човек. Сутрин с първите слънчеви лъчи, в околността се твърди, че има камъни, които са способни да излекуват всяка болест.

image

image
снимки: 
Асоциация на българските села

Стаичката на Преподобна Стойна в село Златолист
Мястото носи необикновена енергия, която според много хора се запазва през годините и помага за изсветляване на съзнанието и сбъдването на чисти желания. Село Златолист се намира в Санданско-Петричката котловина в югозападното подножие на Пирин планина на 32 км югоизточно от град Сандански.

image

картина на художника 
Илиян Генов

http://portal12.bg/12-visoko-energiyni-mesta-v-Bylgariya-SNIMKI-.p478



Гласувай:
18



1. buenogan - Уникално! На някои съм ходила, н...
13.09.2016 22:14
Уникално! На някои съм ходила, наистина са зареждащи!
цитирай
2. rozzata - Определено, България е доста, с...
13.09.2016 22:27
Определено, България е доста, силно - енергийна
цитирай
3. rozzata - Едно нещо не мога да р азбера, аз в ...
13.09.2016 23:44
Едно нещо не мога да р азбера, аз в този блог.
Защо помпите постовете, както моя така и на други хора, май нещо целта е изкарване на първа и по - бързо сваляне ли?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: rozzata
Категория: Други
Прочетен: 497599
Постинги: 249
Коментари: 319
Гласове: 2907
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930