Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.10.2016 00:30 - Ян Ван Хелзинг за НЛО, ВРИЛ и свободната енергия
Автор: rozzata Категория: Други   
Прочетен: 1877 Коментари: 2 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Тези дни стана известно, че ФБР разсекрети и призна съществуването на огромно количество документация иззета от архивите на Никола Тесла. Това дойде като гръм от ясно небе за учени, изследователи и силни привърженици на консервативната наука. В документите се говори за свободна енергия, така наречените извънземни двигатели и други открития на гениалния учен.  Преди повече от десетилетие авторът на “Тайните общества през ХХ век или защо човек не управлява света” – Ян Ван Хелзинг предвиди и предупреди за всичко това. Ето и част от становището на определяния като конспиратор Хелзинг описващо намеренията на тайните общества.

imageЯн Ван Хелзинг е определян като конспиративен автор въпреки неговите точни прогнози и публикации

Съществуват две версии за образованост, от едната страна т.нар. публично становище, което се разпространява от масмедиите и по — късно хората, които са го документирали, го превръщат в история. От другата страна са събитията, които не стават публично достояние. Това е светът на тайните ложи и общества, в които се смесват капитали, политика, икономика и религия. На тази плоскост се създават нации, подклаждат се войни, издигат се президенти или — в случай че не действат, както се очаква от тях — биват елиминирани.

Хората, изградили мнението си въз основа на медиите (вестници, телевизия, радио), както и на училищните занятия и популярната литература, познават само незначителна част. Изказвания като: „Никога не съм го чувал“ са разбираеми, защото тайните, постигат целта си само когато останат тайна. Позволете ми още тук да подхвърля един малък пример, за да изясня какво имам предвид.

Една от големите организации, която дърпа конците в САЩ е CFR (Council of Foreign Relations = Съвет за външна политика). Това полутайно формирование се доминира от синдиката на Рокфелер и от едно европейско тайно общество, наречено Комитет на 300-те. Тези хора пазят тайните си от хората. Те знаят нещо, което ние не знаем, и затова се наричат Илюминати (просветените, знаещите) и имат неописуема власт.

image
Почти без изключение всички тайни се отнасят до миналото на нашата планета, историята за възникването на човека (къде и как), причината за неговата поява, т.нар. НЛО и последствията от всичко това. НЛО е популярното название на повечето дискови или с формата на пура летящи тела, които се задвижват с две противоположно въртящи се магнитни полета и са от извънземен или земен произход.

Предполагам, че тук мнозина прочитат думата „НЛО“ с известно неудоволствие. Точно затова е толкова важно да бъдем отворени за новото — въпреки че темата съвсем не е нова, а точно обратното. Всъщност, когато става дума за НЛО, европейците са не по — малко дезинформирани, отколкото повечето жители на Земята. Отговорни за това са Илюминатите, защото те контролират медиите. И най-вече в Германия. Със следващия пример бих искал да ви покажа, че темата НЛО има съвсем реална и земна предистория.

Освен Обществото ТУЛЕ, действа още един таен орден, наречен Обществото ВРИЛ. „Врил“ се занимава почти изцяло с разработки на т.нар. НЛО. За него работят Виктор Шаубергер, д-р В. О. Шуман, както и Шривер, Хабермол, Мите, Еп, Белузо, чиито модели живите английски пилоти от Втората световна война помнят като Foo Fighters. Разработките бележат невероятен напредък, когато според твърденията им през 1936 г. в Шварцвалд е свалена една „не — земна“ летяща чиния, която въпреки падането си, остава почти непокътната.

imageЛетящите апарати ВРИЛ са част от хипотезата на Ян Ван Хелзинг за НЛО

След като двигателят основно е проучен и анализиран, благодарение на задълбочените знания на „Врил“ за имплозията и антигравитацията, се започва производство на собствени прототипи. Моделите „Врил-7“ (V7) — свръхзвуков хеликоптер с дискова форма (да не се бърка с летящите машини VI и V2) — се оказват толкова сполучливи, че днешните бомбардировачи „Стелт“ на американските военновъздушни сили изглеждат едва ли не като играчка.

Какви щяха да са последствията от овладяването на свободните енергийни форми и използването на летящи чинии, които се нуждаят само от електромагнитно поле? И то, ако са на разположение на всички? По отношение на автомобилите това би означавало, че никога повече няма да ни се налага да купуваме бензин. Няма да се отделят вредни вещества и няма да замърсяваме околната среда. Няма да се нуждаем от ядрени електроцентрали, хората нямаше да са заключени в граници и най-вече щяхме да имаме повече време, защото нямаше да се налага да работим толкова много, за да плащаме сметките за отопление, електричество и бензин. А по-скоро бихме могли да използваме времето за размисъл над смисъла на живота.

НП/ по материали от Ян Ван Хелзинг

http://webstage.bg/li-ri-chni-otkloneniya/2096-ne-drazh-onova-koeto-si-otiva-ne-goni-tova-koeto-e-doshlo-madrostta-na-yaponskite-poslovitzi.html




Гласувай:
16



1. barin - Вярвам в написаното. Една от най...
10.10.2016 06:28
Вярвам в написаното. Една от най-старите ми теми е за илюминатите, имам и за Никола Тесла. Може д ги видите, ако имате интерес.
цитирай
2. rozzata - barin
10.10.2016 22:21
Не знам, дали си гледал 3те филма "The Matrix", но според мене показват, малка част от всичко това което е скрито, за обикновения човек. Виждаш и в какъв свят живеем, изпълнен с какви ли не гадости и в крайна сметка, никой не може да разбере, едни елементарни закони на природата в които, участваме и ние, защото всичко е свързано.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: rozzata
Категория: Други
Прочетен: 497511
Постинги: 249
Коментари: 319
Гласове: 2907
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930