Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2016 22:36 - Тайната на Шамбала Част - 5
Автор: rozzata Категория: Други   
Прочетен: 659 Коментари: 0 Гласове:
14

Последна промяна: 02.12.2016 22:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
- Първо продължаваше Таши, - трябва да сме сигурни, че полетата ни са напълно настроени така, че да проникнат в полетата на мъжете горе. Представете си как става. Те не са врагове те са хора, души, обладани от страх. Тогава напълно трябва да признаем ангелите и много решително да си представим висуално как идват при тези хора. Тогава с всяко свое очакване си представете визуално, че те усилват нашите молитвени полета. Вдъхновете ангелите, за да изпратят енергия на висшите души на тези мъже. освен енергията, която ние им изпращаме, като издигнем съзнанието им така, че то да е неспособно за зло. Гледах нагоре към двамата мъже на хълма и се опитвах да съзра просветляващото пространство, което свидетелстваше за присъствието на дакини, опитвах се да се концентрирам, но нищо не виждах.
- Не се получава - казах на Уил.
- Погледни! - извика той. - Там в дясно. Наблюдавах как една светлина приближава и след това обгръща човек, който вървеше към двамата. Мъжът обгърнат от светлината, носише униформа на заместник шериф.
- Кой е този служител? - Попитах Бил. - Изглежда ми познат.
- Почакай - отвърна Уил. Не е човек. Погледна отново, докато заместникът разговаряше с двамата мъже. Светлината ги обгърна и те най - сетне тръгнаха към колата. Въпреки, че заместникът остана на мястото си, светлината се разгърна и ги съпътстваше, обръщайки им камионетката. Те бързо напуснаха.
- Енергийното проникновение  беше успешно каза Уил. Аз не го чувах. Погледът ми беше насочен към помощника, който се обърна към нас. Беше висок с черна коса. Къде ли го бях виждал преди? Спомних си, когато се обърна, за да се отдалечи. Беше същият който бях видял край езерото в Катманду и който пръв ми беше споменал за изследванията на молитвата, онзи, който се бе появявал още няколко пъти и когато Уил бе нарекъл май ангел - хранител.
- Те винаги се появяват като хора, когато е необходимо - каза Таши и приближи към нас двамата с Натали.
- Ето, че осъзнахме цялостно проникновението добави Таши, - най - сетне знаем тайната на Шамбала. Те са се съсредоточавали върху ситуациите в света и са влияели върху тях не само със силата на своето молитвено поле, но и със силата на Ангелските сфери. Такава е ролята на Ангелуте, да помагат.
- Не разбирам - казах аз. - Защо това не стана, когато се опитвахме да спрем Чан, още преди да минем през пространствения прозорец?
- Не знаех последната стъпка - отвърна Таши. - Не осъзнавах напълно какво правеха живеещите в храмовете, преди да поговоря с Натали. Ние повдигнахме енергийното ниво на Чанг, което бе необходимо, но не знаехме как да повикаме ангелските сили да се присъедининят към нас и да се намесят. Трябва да започнем с призоваване на ангелското присъствие, но после, на това ниво на енергия, трябва да ги вдъхновиме да действат. Трябва да извършим това съвсем съзнателно. Трябва да ги помолим да се яват. Таши замълча и замислено погледна към хоризонта. На лицето му се появи усмивка.
- Какво има Таши? - попитах.
- Това са Ани и другите от Шамбала - отвърна той. - Свързват се с нас усеяам ги. Той помоли за внимание.
- Има още едно нещо което можем да сторим. Можем да отправим молитва към всички ангели за закрила над тази долина. Под ръководството на Натали изградихме специално поле, което да се излъчи към върховете на горските склонове във всички посоки, заобикалящи долината, и да отправим молитвена енергия към ангелите да ни закрилят.
- Представете си един ангел, застанал на склона. - Шамбала винаги е била под закрила. Ние също можем да бъдем под закрила. Всички продължихме да съсредоточаваме цялото си внимание към планините още няколко минути, след което двама младежи започнаха друг, оживен разговор помежду си, а ние ги слушахме. Разговаряха за другите деца, които бяха дошли на Земята, минавайки през Шамбала, и затова, че те трябва да се потрудят, където и да се намират. Казаха, че децата които се раждат в този момент, притежават по - силна енергия от когото и да е било преди. Те пеят, танцуват, участват в много различни спорове, създават музика, пишат. Повечето от тях развиват таланта си в ранна възраст, отколкото това се е наблюдавало в поколенията преди тях.
– Съществува само един проблем. Силата на очаквания е много по - голяма, но те не са се научили да проследяват ефекта от мислите си все още. Могат да научат как действат молитвените полета. Ние бихме им помогнали. Всички духовници се отправихме към къщата на Натали и Таши, които бяха дълбоко погълнати от разговора си. В един миг ме обхвана скептицизъм. Дори след всичко, на което бях станал свидетел, все още се съмнявах, че хората наистина могат да отправят молитвената си енергия и да призовават ангелите.
- Наистина ли си убеден, че можем да призовем ангели на помощ на себе си и останалите? - попитах Уил. - Нима ще ни бъде дадена такава способност?
- Не е толкова лесно - отвърна той. - Всъщност на човек с негативни намерения дори е невъзможно да направи такъв опит. Нищо не става, ако нямаш вътрешна връзка с енергията на Твореца и не излъчваш съзнателна енергия, която да въздейства върху останалите хора. Ако в нас дори има и следа от егоестични намерения или гняв, цялата ни енергия се срива и ангелите не могат да откликнат. Разбираш ли ме? Ние сме Божи пратеници на тази планета. Можем да отвърдим и поддържаме визията на Божията воля и ако наистина се настроим в съзвучие с това позитивно бъдеще, ще имаме достатъчно молитвена енергия, която да призове ангелите да се намесят. Аз кимнах. Съзнавах, че е прав.
- Разбираш ли, какво е всичко това? - попита той. - Цялата информация представлява единадесето откровение. Познаването на молитвените полета позволява на културата да направи крачка напред. Когато опознавахме десетото откровение - което разкрива, че човешкото предназначение на тази планета е да създаде духовна култура, която да съответства на един висок идеал, като утвърди тази визия, - все още имаше неизвестна незавършеност. Не знаех как по - точно трябва да утвърдим тази духовна визия и да я задържим. Не знаехме в подробности как да прилагаме енергийно вярата си и очакванията си. Сега вече знаем това. Реалността на Шамбала, тайната на енергийните полета ни даде това познание. Сега можем тайно в умовете си да носим представата, виждането на един духовен свят и да работим, за да го постигнем чрез творческата си сила.

От книгата: Тайната на Шамбала, от: Джеймс Редфийлд




Гласувай:
19



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: rozzata
Категория: Други
Прочетен: 495865
Постинги: 249
Коментари: 319
Гласове: 2907
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031