Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2016 18:05 - Тайната на Шамбала Част - 6 Край
Автор: rozzata Категория: Други   
Прочетен: 1111 Коментари: 0 Гласове:
18


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Човешката култура не може да осъществи по - голям прогрес, докато съзнателно не използваме тази сила в служба на духовната еволюция. Трябва да правим това, което вършеха живеещите в храмовете - методично да насочваме молитвеното си поле към онези ключови ситуации, които са от значение. Същинската роля на медиите, особенно на телевизията, е именно да посочи тези проблемни сфери. Трябва да обръщаме внимание на всяка дискусия, на всеки научен спор, на битките, които се водят между светлината и мрака, и да отделим време да им въздействаме с молитвените си полета. Той хвърли поглед наоколо.
- Може да вършим това в мащабни общности: църкви, приятелски кръгове по - целият свят. Но какво ще стане, ако молитвената енергия на всички религии се съедини в едно гигантско единно молитвено поле? В момента полето е накъсано, дори премахнато по - силата на негативните молитви и омразата. Добрите хора да приносят със свойте мисли за разгръщане на злото, представете си, че мислите им нямат значение. Но какво би станало, ако тази ситуация се промени? Какво ще стане ако изразим енергийсното поле,  по - мащабно от всичко, познато до сега, което да обхваща цялата планета и да издигне нивото на мислене на всички, които са с тъмни  намерения да съсредоточат цялата власт в ръцете си и да упражняват контрол над всички останали? Какво ли би станало, ако всяка реформаторска групировка от всяка професия и занятие знае как да прави това? Какво ще стане, ако осмислянето и осъзнаването на това енергийно поле се разпространи в такива мащаби? Уил замълча за момент.
- И какво би станало, ако всички вярвахме в ангелските сфери - продължи той, - и знаехме, че е наше рожденно право да ги призоваваме? Няма такава ситуация, върху която да не можем да окажем въздействие. Новото хилядолетие сигурно ще изглежда много различно от настоящето. Ние наистина можем да се окажем войните на Шамбала, които ще спечелят битката за нашето бъдеще. Той спря да говори и ме погледна сериозно.
- Това е истинското предизвикателство, пред което е изправено това поколение. Ако не успеем, всички жертви на миналите поколения ще бъдат напразни. Бихме могли да преодолеем унищожението на околната среда, което се извършва... и жестоките действия на онези, които се стремят към пълен контрол. Важното е - продължни Уил, - да започнем да градим съзнателно една
 "мисловна" мрежа. Да обеденим всички воини... Всеки човек който знае това, трябва да се свърже с всички останали в живота, които искат да живеят с пълно знание. Аз мълчах. Думите на Уил ме накараха да си спомня за Ин и всички останали под Китайската тирания. Какво ли бе стабало с него? Нямаше да мога да се справя без неговата помощ Споменах на Уил за това.
- Все още сме в състояние да го открием - каза той. Телевизията е само предшественик на съвършенното състояние на вътрешното ни зрение, запомни това. Опитай се да откриеш мислено къде би могъл да се намира. Кимнах и се опитах да изпразня съзнанието си от мисли, запазвайки само мисълта за Ин. Вместо неговият образ в съзнанието ми изплува образът на Чанг и, аз изпитах ужас. Казах на Уил какво стана.
- Спомни си израза, който е имал, в шаменто, когато се осъзна, и открий този израз в представите си за него. Намерих това изражение с вътрешното си зрениеи тогава в незапнп ме връхлетя предтавата за Ин, който се намираше в затворническа килия, заобиколен от стражи.
- Видях Ин, казах аз, разгръщайки молитвената си енергия и призовавайки висшите сфери, докато в представата ми образът му бе обгърнат от светлина. После си представих как образно светлината озарява и онези, които го държаха затворен.
- Виж един ангел до Ин - каза Уил - и до полковника. Аз кимнах, мислейки си с любов за Тибет. Уил вдигна вежди и се усмихна, а аз отново се съсредоточих над вътрешните образи. Ин ще бъде свободен. Тибет също ще се освободи. Този път нямах никакво съмнение...

От книгата: Тайната на Шамбала, от: Джеймс Редфийлд



Гласувай:
23



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: rozzata
Категория: Други
Прочетен: 497926
Постинги: 249
Коментари: 319
Гласове: 2907
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930