Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2017 12:37 - Орионският мирен договор и как той е засегнал Земята
Автор: rozzata Категория: Други   
Прочетен: 1160 Коментари: 1 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Когато бил подписан орионският мирен договор и войните между различните планети, включително Бетелгейзе и Ригел, били преустановени, не всички орионци искали мир. Някои продължили да пренебрегват мирния договор и подклаждали регионални войни помежду си. Много от тези „изоставащи“ души били арестувани и изпратени на Земята като наказание за престъпленията им, което в някакъв смисъл направило Земята наказателна колония.

Тъй като нямало ограничения за това кой да се въплъщава на Земята, същества от различни тъмни системи също дошли тук чрез процеса на раждане.

Голям процент от настоящото население на Земята е тук като пряк или непряк резултат от изпращането на „изоставащите“ души, тъй като родните им светове вече не ги искали. Независимо дали решението да се изпратят на Земята било интелигентно, или не, те са тук, като в много случаи вършат поразии и смущават по-миролюбивите и просветлени членове на човешката раса.

От Галактическата конфедерация били изпратени същества да надзирават и наблюдават действията на „изоставащите“ души и да се погрижат те да не нарушават свободната воля на хората, които искат да живеят мирно на Земята.

Силно еволюирали същества са натоварени със задачата да решат дали определена намеса представлява истинско нарушение, или е в сферата на онова, което определени души искат да научат. С други думи, когато човешко същество бъде отвлечено или убито във война или се случи някакво друго травматично събитие, понякога това е със съгласието на тази душа, а понякога – не.

Ако душите са научили всичко, което биха искали, за това да си отвлечен или убит във война или потиснат и контролиран от други души, тогава е нарушение на свободната им воля по-нататъшното подлагане на тези враждебни действия. В същността си това е причината Конфедерацията и други (включително много от андромедианците) да са тук, за да помогнат.

Не всички андромедианци са великодушни и добри самаряни. Някои имат месиянски комплекс като сирианците или са тук, за да експлоатират природните ресурси на Земята, или по-лошо – искат да контролират човечеството по начин, подобен на този на драконианците. Няколко андромедиански групи са се съюзили със зетите и им помагат да изпълняват мисията си за създаване на хибридна раса. Отвлечени често са съобщавали за присъствието на повече от една извънземна раса по време на престоя им на космически кораби на зетите.

- Из книгата „
Истинската история на Земята“ на Сал Ракели



Гласувай:
14



1. bojinkata - Нещо като "бежанците"! ...
07.01.2017 21:51
Нещо като "бежанците"! И не сме ги интегрирали и сега си носим кръста!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: rozzata
Категория: Други
Прочетен: 495971
Постинги: 249
Коментари: 319
Гласове: 2907
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031