Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2018 10:58 - Планът на Сивите Част - 1
Автор: rozzata Категория: Други   
Прочетен: 1242 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Център за изучаване на НЛО и паранормални явления Бърлингтън, представя:

„ПЛАНЪТ НА СИВИТЕ”, от Алекс Кулиър. Кои са Сивите? Какво искат? Какви планове имат тези извънземни за човечеството и планетата Земя? Това е едно от многото мнения за извънземната раса, позната като „Сивите”, които Центърът Бърлингтън ще се опита да представи на читателите и изследователите. Тези гледни точки не съвпадат задължително с мнението на Центъра.

ПЛАНЪТ НА СИВИТЕ
от Алекс Кулиър
Източник: The Leading Edge
Февруари, 1977 г. 

За първи път Сивите осъществяват контакт с член на световно правителство през 1933 г. в Германия. Те обаче се отказват от немското правителство, защото то вече се е посветило на сътрудничество с групата Гиза – ренегатска организация от извънземни, установили главната си квартира под платото Гиза в Египет. Te били главно Плеядианци. Били сами, вършели си тяхната работа. Ащар, Комигал, дори Йехова били част от тази група за известно време. Те дошли тук, за да си играят на Господ с нас. Хората ги боготворяли, защото използвали напреднали технологии.

Благодарение на контактите си с групата Гиза през 30-те години на XX век германците строели ракети и започнали космическа програма. Технологията, която развили обаче, била използвана за създаване на оръжия, тъй като немското правителство било убедено, че ни очаква извънземна инвазия. Групата Гиза твърдяла, че Сивите са тук, за да ни завладеят, но това никога не се случило. Били проектирани оръжия като: звукови устройства, лазери, неутронни бомби, оръжия с лъчи от частици и т.н. Въпреки че такива оръжия били създадени реално много по-късно във времето, много други технологии били споделени с немците – антигравитация, свободна енергия и т.н.

САЩ първи отварят врати за Сивите. Знам само за един контакт във Вашингтон през 1934 г., когато Сивите демонстрират присъствието си пред правителството. Не знам подробности, но някакси правителството разбира, че Сивите са там. Чак през 1947 г. се осъществил истински контакт между Сивите и властта на САЩ. Първият контакт лице в лице бил, когато свалили извънземна летателна машина, събитие известно като инцидента в Розуел. Това принудило Сивите да общуват с нас по-рано, отколкото те самите планирали. След катастрофата в Ню Мексико, САЩ, СССР и Великобритания (на най-високо ниво) станали кръвни братя. Никое от тези правителства нямало представа какво всъщност планира Германия. Тя пазела в дълбока тайна контакта си с групата Гиза. Инцидентът в Розуел показал, че спешно трябва да се разработи истинска космическа програма за защита на Земята. Правителствата на САЩ и СССР смятали, че присъствието на толкова напреднали технологично извънземни би могло да бъде заплаха. Но Сивите, по свой маниер, влезли в тези правителства чрез измама. Истинската космическа програма, подземната такава, за която ние чак сега започваме да научаваме, първоначално била финансирана от членове на Римския Клуб. Трябва да се поровите, за да разберете кои са те. Не се изненадвайте като видите имената. Ще говорим по-подробно като стане въпрос за Луната. По-рано, в периода 1850-1950 г., Сивите извършвали експерименти с добитък и хора. NSA (основана 1950 г.) разбрала, че точно Сивите носят отговорност. Когато през 1952 г. американското правителство започнало да сваля извънземната летателна машина, се дало началото на един продължителен контакт. Сивите знаели, че е необходимо да се съюзят с високопоствено политическо лице, за да могат да осъществят експериментите си и да спасят вида си. Тоест трябвало да се разберат. Тайна политическа структура в правителството трябвало да бъде посредник между Сивите (технологичните богове) и хората. Военните били много ентусиазирани от комуникацията с извънземните, надявали се на размяна на технологии срещу ресурси. Тази политическа структура била NSA. Първоначалната й цел била контакт и изучаване на извънземни.

През май 1954 г. във въздушната база Холоман американското правителство сключило официален договор със Сивите. Някои от клаузите там били размяна на технологии, антигравитация, метали, сплави, технологии за усвояване на свободна енергия, медицински познания за човешкото тяло. Всичко, което Сивите чакали в размяна било да им позволят да наблюдават човешкото развитие и да останат тук на Земята. Подписването на този договор било най-значимото събитие в човешката история, защото то ни насочило в посока, в която ние не бихме тръгнали и ни поставя в ситуация, за която не сме подготвени – да сме домакини на извънземни.

В същността си, този договор завързва ръцете на Андромедианския съвет и онези доброжелателни извънземни раси, които могат да вземат активно участие в земната еволюция. С този договор с извънземните Ултра представителите на NSA , което всъщност е правителство в правителството, реално отказват външната намеса на дружелюбните раси.

Сега внимавайте, защото казвам това за пръв път. Самият документ и оригиналните материали на размяна могат да бъдат открити в клона на NSA наречен „Синя Луна”, под въздушната база Къркленд в Ню Мексико. Входът е в планините Монзини. Там се намират частни лаборатории, които се занимават с енергийни технологии. В момента на същото място се строят устройства, задвижвани със свободна енергия, за употреба в космоса – на Луната и Марс. Голяма част от извънземните технологии са възпроизведени и транспортирани в подземен тунел до Los Alamos и под каниона там, където са построени огромни куполи в земята. Площта е 29 000 кв. фута. Има също лаборатории за изучаване на светлината, мисълта и чистата енергия. В това градче има и затвор за извънземни, хванати от черното правителство.

Корпорации, които помагат на извънземните и това правителство са: Standard Oil, Lockheed, Northrup, McDonald Douglas, AT&T, IT&T, The A.A. Matthews Construction Company, The Robins Company, The Utah Mining Company и много други. NSA е извън всички закони на САЩ, освен ако изрично не е споменато друго. Това е с цел да не нарушава реално никакви закони и да не наранява никой. Тя е напълно отделена, въпреки че вашите данъци плащат съществуването й. Финансират я също и много частни пари и благодарение на тях се реализират извънземните технологии и се държат хората под контрол. Дори ЦРУ не знаят много за Ултра или „Синя Луна” на NSA, които имат директен достъп до извънземните технологии и информация.

Разберете, че Сивите са генни инженери, но не и единствените. Повечето извънземни са такива, защото ценят живота като злато и сребро. Това е тяхното богатство. Тук, на Земята, както и на Фобос, се извършват много генетични разработки и експерименти от Сивите. Така се опитват да изпълнят своята задача да създадат ДНК и генетичен материал, които са достатъчно чисти за отглеждането на живи форми, способни на възпроизвеждане. В момента се интересуват основно от женски материали, тъй като семейните гени се предават главно от жената. Защо? Защото знаете със сигурност коя е майка ви, но не и баща ви.

По този начин са създадени множество раси в нашата галактика. Не е нещо ново, съществува от дълго време. Малко раси са останали с чист генетичен материал, като има само две, които според Андромеданците са наистина чисти. Това са Рептилите от Алфа Дракон, а другата е, както я наричаме, Елохим – древна човешка раса, преживяла Лира. Всички останали са в една или друга степен хибриди или смеси на различни генетични материали.

От друга страна, Сивите искат да се освободят от Орионската империя. Ако не успеят да пригодят своите тела и генетика към нашите, те няма да просъществуват. Виждате, че времето им изтича и ние като раса се развиваме бързо. На духовно ниво също еволюираме бързо, като това прави гените ни по-трудни за употреба. Сивите знаят това много добре, защото, това което ни причиняват, вече им се е случвало. Аз просто се опитвам да направя аналогия. Не ги оправдавам по никакъв начин. Между другото, когато се ражда извънземно дете, те го отвеждат извън земната атмосфера, за да се роди то с отворено съзнание за реинкарнацииите си, да знае кой е и да не е обгърнато от булото. Защо? Очевидно има някакво споразумение, че който се роди в рамките на земната атмосфера има някакъв вид було, като част от това да бъдеш тук.

Задачата на Сивите господари е да създадат робска раса, която да контролират, да им служи физически, дори сексуално. Сега ще обясня. Актът на хранене, война, гняв, физическата енергия, генетичните експерименти, хибридите са като хранителен източник, генетичен и биологичен материал. Сивите и господарите им се хранят с нашата енергия. Пример: когато двама души се карат, те създават голямо количчество негативна емоционална енергия. Ето затова ще откриете, че където има войни, има и голяма активност на НЛО. Отрицателната енергия! Те просто се хранят с нея. Това е подобно правенето на любов с мъжа си или жена си и достигнете онзи момент, когато и двамата сте на едно и също място, по едно и също време, погълнати от любов и блаженство. Така се чувстват те, когато се освобождава отрицателна енергия. Те жадуват за всякакви негативни емоции, както когато страха, този прилив на адреналин, обземе младежите на бойното поле.

Сивите изучават задълбочено както душата, така и човешкия мозък и неговите способности. Много хора са импланитирани от тях, някои знаят това, други – не, но при всички случаи, те трябва да разберат, че наистина са били на някаква машина, показвали са им неща и са тренирани да направят нещо. Според Андромеданците, Сивите ни обучават да се бием срещу Драконианците, техните господари, да бъдем техни войници. Също както военните изпращат първо пехотата и флотата, имплантираните ще са първите. През това време Сивите ще си седят на корабите, ще пият шампанско или джин с тоник и ще се чудят как върви битката. И те са избрали нашата планета да бъде тяхното бойно поле.

Същевременно, те подготвят Земята за новите й господари. Очевидно Сивите ще се опитат да реализират това, но неизбежната истина е, че Рептилите от Алфа Дракон пътуват насам, а това е много сериозна намеса за нас. Сега, честно, не съм тук да всявам страх. Не вярвам в него. Но ви казвам това, което ми е било казано да ви кажа. Ние сме се покрили в един ъгъл и единственият начин да променим изхода е съзнателно да разберем какъв наистина е нашият свят и какво се случва в действителност. И ние трябва да създадем пространство, изпълнено с любов. Приятели, това е дъното.




Гласувай:
7



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: rozzata
Категория: Други
Прочетен: 495896
Постинги: 249
Коментари: 319
Гласове: 2907
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031