Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2018 12:40 - За вътрешната Земя Част1
Автор: rozzata Категория: Други   
Прочетен: 974 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
 

На 19 февруари 1947 г. Адмирал Ричрд Бърд осъществява полет над северния полюс и попада в отвор,който води до вътрешната земя.

Той успешно се завръща и донася послание от срещата си с много напреднала цивилизация от вътрешността на земята.

Адмиралът бил подложен на всевъзможни медицински прегледи и военни разпити и след като не се доказало, че е луд или болен, бил накаран да положи военна клетва (относно)и така неговата история остава засекретена. . .

Не се знае точно коя година, но около края на миналия век, се открива неговия дневник и бива издаден в САЩ.

Какво пише в него:

По време на полета 1700 мили отвъд северния полюс, Бърд докладва по радио връзката, че под него вече няма ледове, а зелени планини, езера, реки и даже, че вижда някакво странно животно наподобяващо мамут.

През 1956 същият адмирал повежда втора експедиция, този път в Антарктида, 2300 мили отвъд южния полюс.

В дневника му е записано – “тази експедиция откри една огромна нова страна”.

Някои подробности от първата експедиция до северния полюс:

Бърд бива посрещнат от човешка раса с много по-висок ръст, наричащи себе си Ариани (Арийци) и технология далеч надминаваща нашата.

Старейшините на Агарта (вътрешната Земя), обясняват, че той е бил нарочно допуснат с цел да отнесе послание до хората на повърхността.

Арийците никога не са се намесвали в делата на надземните, но се налагало да вземат отношение, след като хората овладяват атомната енергия и я използват за унищожителни цели.

Те се опитват многократно да разговарят с лидерите на нашия свят, но, цитат:

“между вас има такива, които биха по-скоро унищожили целия свят, отколкото да се откажат от властта, която имат”.

Според тях ние сме подминали повратната точка и няма връщане назад.

През 1945 те изпращат на повърхността своите “Flugelrads” (летящи чинии), но те биват посрещнати враждебно от военните.

Арийците предупреждават, че над света е надвиснала тъмна ера и че Втората световна е била само началото – няма да помогнат армиите, няма да помогне и науката, докато от света не остане шепа народ, който ще научи урока си и ще потърси отново съкровищата на човешката раса.

Дотогава те ще бъдат на сигурно място при тях – в недрата на планетата.


Както и в дневника на Адмирал Бърд, така и от разкази на очевидци-риболовци, случайно попаднали в отвора, описват невероятни подробности от този скрит свят – чудните плодове с огромни размери, красотата на хората и природата, вътрешната омиротвореност и мъдростта на обитателите и т.н.

През 1956г. Адмирал Бърд води експедиция до Южния Полюс, където той и екипажът му стигнали малко над 3700 километра надолу в земята.

Той предположил, че северния и южния полюс са само два от много отвори към вътрешната земя, той също така пише в дневниците си от онова време, че е видял вътрешното слънце.

Още през 17ти Век, когато британския астроном Едмунд Халей (на негово име е кръстена кометата), предлага теорията, че Земята се състои от 4 концентрични сфери, също така предлага хипотезата, че вътрешната част на земята също е населена с живи форми на живот.

Също така предположил, че тази вътрешна атмосфера е осветена от луминисцентна светлина, както и че Северното Сияние е причинено именно от тази вътрешна земя, която изпуска газ към нас.

През 1864г. един от най – големите фантасти на всички времена – Жул Верн написва книгата ”Пътешествие до Центъра на Земята”, която очевидно е инспирирана именно от тази теория.

Наскоро тази книга дори беше филмирана, което само по себе си говори.

През 1906г. един друг човек – Уилям Рийд, публикува книгата ”Фантомът от полюсите”, където той разкрива своята хипотеза, че никой не е стъпвал на някой от двата полюса, защото те просто не съществуват (портали).

Националното управление по аеронавтика и изследване на космическото пространство на САЩ получава радиопредавания, които идват от дълбочината на Земята! Като че ли някой от центъра на нашата планета си общува с нас, заявява високопоставен представител на НАСА. Тази форма на живот притежава технологии, които позволяват да се изпратят сигнали от дълбочина няколкостотин мили до повърхността.

Първите сигнали били получени от учените на 30 октомври 1999 г. с помощта на усъвършенствани спътници на Земята. Учените нямали проблем с разшифроването, съобщил същият източник, но категорично отказал да разкрие смисъла на посланието на подземните жители,само добавил, че специалистите не могат да определят точното местонахождение. От радиограмата било ясно, че нейните автори прекрасно познават и нашето минало и нашето настояще.

Аз заявявам, че Земята е куха и населена отвътре. Тя съдържа множество твърди сфери, концентрично лежащи една в друга и е отворена на полюсите от 12 до 16 градус, писал на 10 април 1818 г. членът на конгреса на САЩ Клайв Симс.

На нашата Земя едновременно съществуват няколко свята. Един на повърхността, в който живеем ние и смятаме за единствен. Другите са скрити в дълбините на Земята -2002 г. руският изследовател Пьотр Пол доказал:  на географските полюси съществуват проходи във вътрешността на Земята. На Северния и Южния полюс напълно отсъства вулканична дейност . . . Има две земни кори – външна и вътрешна . . . Между тях се намира мантия, състояща се от разтопена магма . . . Външната и вътрешната обвивка на земната кора се въртят една срещу друга . . . В района на полюсите няма мантия, там външната и вътрешната кора се допират . . . 

Проходите във вътрешността на земята са обозначени на древни карти – на Пири Рейс и Меркатор, оцелели по чудо след пожар в Александрийската библиотека. На една от тези карти е показана Антарктида без лед, т.е. преди да се появи шапката от лед.

Антарктида се състои от 2 части, между които има пролив, и Южният полюс е море.

На картата на Меркатор е обозначен северният проход към вътрешността на Земята, а на картата на Пири Рейс – южният.

А на този манускрипт е показана (виж Руският клип малко по-надолу на стената ми) най-древната схема на кухата Земя.

Този манускрипт е донесен от Тибет през 1939 г. от окултистите на Третия Райх. Те се надявали да намерят в Тибет проход към Вътрешната Земя. Но се оказало, че тези “тунели” се намират на полюсите.

През 1940 г. Хитлер издава заповед на Антарктида да се преселят за постоянно местоживеене представители на немската раса.

Наричан новите владения на Третия Райх Нова Швабия.

На 10.01.1940 Хитлер подписва заповед за заселването на Антарктида: ”. . .Безгранични територии са скрити под леда на Южния полюс.

Заповядвам:  в продължение на 6 месеца да се наберат доброволци . . . за усвояване на териториите на Нова Швабия. . .”

За целта немците за пръв път създават транспортни подводници . . . Във Вътрешната Земя човек може да попадне само по подводен път . . . Съществуват секретни немски карти, на които са нанесени проходите в подземния свят . . . Те били намерени през юни 1945 от Руски разузнавачи в немските архиви.

Руските разузнавачи описват находката така:
”На картите са отбелязани проходите към подземната Агарта под ледовете на Антарктида.”

https://bultimes.com/za-vatreshnata-zemya-videa/




Гласувай:
8



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: rozzata
Категория: Други
Прочетен: 499256
Постинги: 249
Коментари: 319
Гласове: 2907
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930