Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2018 10:31 - За вътрешната Земя Част2 Край
Автор: rozzata Категория: Други   
Прочетен: 598 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

А това е атлас на подземния свят, съставен от нацистите. На него също е отбелязан маршрутът, който трябва да следват подводниците към Нова Швабия . . . На атласа е показан континентът ”Нова Швабия” и там е отбелязан ”Новият Берлин” . . . Отбелязани са местата за две бази за немски подводници . . . и Асгарта. Отбелязани са Асгарта и Градът на Боговете, град (!) Шамбала! . . . 

Вътре в Земята се намира такъв свят, както и на повърхността, но по-комфортен за човека. Може да се нарече рай. Там няма нощ, няма урагани, няма зима, няма слънчева радиация, там не попадат астероиди . . . В центъра на Земята има вътрешно Слънце . . .

Владивосток: разрушеният Форт № 3. Дължината на неговите подземни тунели е около 1500 километра, много от тях са без изход . . . Дълбочината на тунелите не е повече от 6 метра и всичките вървят успоредно на повърхността . . . Според слуховете тези тунели са свързани с подземни ходове, които водят към Тартария – подземна страна, разположена на края на евразийския континент. Там са отишли представителите на цивилизацията, която е обитавала тук до преди световния потоп. Няколко пъти странни същества се появявали в подземията на Трети форт. Хора са виждали някаква бяла фигура, нричат я “Белият дядо” . . . Може би в подземията на Третия форт се намират проходите, през които обитателите на Тартария излизат на повърхността ? Хората ги взимат за привидения, но всъщност това са представители на небелтъчна форма на живот . . . Планетата Фаетон, от която сега е останал астероидният пояс между Марс и Юпитер . . . Според някои хипотези жителите на Фаетон не са загинали, а са се преселили на Земята и досега живеят в недрата на Земята. Тези същества не приличат на хора, са по-скоро като сгъстена енергия . . . 

През 2011 г. на индонезийския остров Флорес били намерени костите на две човекоподобни същества от мъжки и женски пол, с много малък ръст и големи ходила. Историкът Александър Серьогин предполага, че някаква част от човечеството може би е отишла под земята – хора с малък ръст. Радиовъглеродният анализ показал, че костите са на около 11000 години. Именно по това време станала една от глобалните катастрофи и цялото население на земята било унищожено. Но може би някои са се спасили и са се заселили в подземни пещери. Може би това са били малки джуджета, които са се адаптирали за живот под земята. . . 

През октомври 1932 г. двама изследователи намерили в планината Сан Педро (в Латинска Америка) вход в пещера. Те успели да се промъкнат през тесния проход и видели джудже, което седяло в поза лотос. То не приличало на нито едно същество, живяло някога на Земята . . . Височината на седящата фигура била не повече от 18 сантиметра, значи пълният ръст на джуджето бил не повече от 35 см. – впоследствие ”мумията” изчезнала . . . 

Така изчезнала й ”мумията” на къщимското джудже . . . Това същество било намерено в началото на 90-те години на миналия век в Русия. То живяло почти месец в дома на пенсионерката Тамара Просвирина. Жената го наричала ”Альошенка”. Вадим Чернобров, изследовател на аномални явления, обяснява, че съществото било от плът и кръв. Тамара го намерила в гората. Местните жители твърдят, че джуджетата излизат изпод земята. . . Близо до мястото, където Тамара намерила джуджето, има пещера и местните твърдят, че там има подземни тунели, дълги много километри. Местните жители видели няколко джуджета и извикали милиционер, който стрелял по тях. . . След това Тамара намерила едно джудже, което вероятно не било здравословно добре, и тя се опитвала да го лекува, дори го водила в поликлиники, но там й казали, че не лекуват животни. . .Тя го водила и при местните власти, но там й казали, че не се занимават с извънземни ! . . .
Альошенка на приличал на човек, имал голяма глава и огромни очи . . .След около месец взели Тамара в болница, а джуджето загинало без своята стопанка . . .Тези кадри – снимани през август 1996 – са направени в милицията, след като намерили тялото на Альошенка. Дават показания съседите, които последни са виждали джуджето живо . . . Московски изследователи направили генетичен анализ. Открили неизвестни гени, които не успели да идентифицират. Тези гени нямали аналози сред хората, приматите и другите основни видове животни . . . Стигнали до извода, че това може би е изкуствено създадено същество . . . Без пол, без пъп, без отделителни органи . . . По невнимание откъснали едната му ръка и от мумията потекла странна зеленикава течност . . . Същата зеленикава течност открили у още едно джудже, намерено неотдавна в Пермска област.  Това същество изглежда точно така, както и латиноамериканското джудже и Руският Альошенка.
Жителите на подземния свят се появяват около пещери или подземни ходове.
Александър Серьогин, историк, обяснява:
Тези подземни ходове имат малка височина, максимално 1,20 м. Така че джуджетата, които живеят там, ако някой ги е виждал и ги е описвал, това е във вид на легенди . . Серьогин смята, че под земята има цели градове . . 

В Китай, близо до град Сиан, има кратер, който представлява обърната пирамида. Писателят Вадим Бурлак обяснява:
Обикновените пирамиди като че ли събират енергията от земята и я изхвърлят в космоса. А обърнатите пирамиди събират енергия от космоса и я разпределят под земята. . .
Може би обърнатите пирамиди са построени от жителите на подземния свят? Доказано е, че в обърнатите пирамиди времето тече по друг начин. Там времето се сгъстява, става като тесто и може да се меси. . .Ако човек попадне там, за него времето се ускорява многократно. . .

Такава обърната пирамида била намерена в Северна Африка.

Десетина души влезли вътре, но вечерта се върнал само един.

Той бил младеж на 16 години, но като излязъл, изглеждал като на 70 години, бил станал невменяем. . .

В океаните има мистериозни водовъртежи, приличащи на космическите черни дупки , изследователи от Швейцария и университета в Маями считат, че са открили признаци за съществуването на черните дупки не само в Космоса, но и на Земята – в Южния океан. Учените смятат, че гигантските водни кратери, който не може да се видят, съществуват реално, и дори имат срок на годност от една година, се казва в доклад, публикуван в Fluid Mechanics. Повечето вихри са наблюдавани в южната част на Атлантическия океан. Опирайки се на сателитни снимки, учените са стигнали до заключението, че те изсмукват вода от океана, по същия начин, както черните дупки в Космоса поглъщат светлината. Както се оказало, тези кратери са толкова плътно заобиколени от постоянно движещи се потоци вода, че всичко, което попада в тях – боклук, петрол, живи същества, и дори вода, изчезват завинаги.

Входът към вътрешността на Земята (видео)
Cнимĸитe ca нaпpaвeни oт ĸocмoca, ĸaтo e пoĸaзaн  пoлюc нa нaшaтa плaнeтa и вxoдa ĸъм вътpeшнaтa Зeмятa, ĸaĸтo и изxoдящaтa eнepгия. B cъщoтo вpeмe ce виждa и eдин oт cпътницитe, лeтящ пo cвoятa opбитa пoĸpaй  пoлюca:

Линкове с видео:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=30&v=BI7E68cIZ3Q
https://www.youtube.com/watch?time_continue=550&v=onhsQYK98rI

https://bultimes.com/za-vatreshnata-zemya-videa/




Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: rozzata
Категория: Други
Прочетен: 495920
Постинги: 249
Коментари: 319
Гласове: 2907
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031