Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2018 12:39 - На 2 юли се чества Световният ден на НЛО.
Автор: rozzata Категория: Други   
Прочетен: 1650 Коментари: 4 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

На 2 юли се чества Световният ден на НЛО. 
Изборът на датата не е случаен. През 1947 година на този ден е станал т.нар. розуелски инцидент: край американския гр. Розуел се разбива летателен апарат. Мнозина са на мнение, че това е космически кораб на извънземни – летяща чиния с пришълци на борда. Собственикът на ранчо „Мак“ открил нещо като летяща чиния, която се била разбила в имота му. В нея се намирали телата на четирима от пътниците, трима от които мъртви. Всички били ниски, със сива кожа, големи глави и огромни черни очи.

Човекът се обадил в близката военна база, откъдето поели контрол над нещата. На 8 юли 1947 г. във вестниците е публикувано съобщение от ВВС на САЩ, че военните разполагат с летящ обект, намерен в ранчо в щата Ню Мексико, в района на Розуел. Няколко часа по-късно бригаден генерал Рами, командващ 8-а въздушна армия, опровергава тази информация. Според официалното обяснение край Розуел не е катастрофирал НЛО, а са паднали парчета от свръхсекретна сонда от програмата „Могул“ за проследяване на съветските ядрени изпитания. Няколко години по-късно майор Джес Марсъл, който през 1947 г. е бил началник на разузнавателния отдел в базата на ВВС в Розуел, дава сензационно интервю. В него той казва, че историята със сондата е измислена. Според Марсъл „това са били предмети с извънземен произход“.

През 2001 г. Хактан Акдоган, създател на Международния музей на НЛО в Истанбул, Турция, публикува предложение за отбелязването на този ден. Въпреки липсата на неопровержими доказателства, че край Розуел се е разбил НЛО, всяка година в началото на юли в града се стичат над 200 000 души, за да участват в своеобразен фестивал. В неговите рамки се организират семинари, лекции, специални експозиции. Има и костюмиран Парад на извънземни. В дните на фестивала в хотелите на Розуел не остават свободни места, изкупуват се почти всички сувенири с „извънземна“ символика. На туристите се показват едновременно четири места, където се е разбила летящата чиния. На едно от тях е издигнат паметник, който удостоверява, че „това е истинското място“ на катастрофата на НЛО.

Известно е, че НЛО-индустрията всяка година носи на икономиката на гр. Розуел приходи от около 5.2 милиона долара.

image




Гласувай:
9



1. nedovolen - Всичко е матричка, братко. Като ...
02.07.2018 13:02
Всичко е матричка, братко. Като прочетеш някое гръмко заглавие, за празник или каквото и да е, действай обратно и си на прав път.
Т.н. извънземни са отдавна напуснали кълбото, пардон диска, земни. И отдавна се завръщат, някои градирали, други деградирали.
Вчера един ми искаше доказателства за мое ”плямпане”, начетен, християнин.
Дадох му отговор с въпрос-къде в християнството пише да обиждаш посетил блога ти с мнение. Няма отговор до сега.
Благодарих , препоръчах да си задава въпроси и търси отговори. И да слуша Естас Тонне, музиката му е повече от много дебели книги.
”Вопросов-советов”
:)))
цитирай
2. rozzata - nedovolen
02.07.2018 13:15
Като цяло, да празниците повечето са измислица, други пък не осъзнават, че повечето празници са езични и тяхното значение е съвсем друго, а човека празнува без да разбира на повечето значението им. А до колкото НЛО, винаги са били тук и винаги ще ни следят, какво правим. Едни помагат, други идват да черпят енергия от Земята, 3ти искат да завладеят човечеството и така. Ще кажа, че в Зана - 51 има извънземни, които живеят там и помагат на учените за модерна технология и какво ли още не. Източника, който ми го е казал е на 100 процента, няма да кажа кой е, защото не търси слава, а просто помага.
цитирай
3. nedovolen - Като цяло, да празниците повечето ...
04.07.2018 15:19
[quote=rozzata]Като цяло, да празниците повечето са измислица, други пък не осъзнават, че повечето празници са езични и тяхното значение е съвсем друго, а човека празнува без да разбира на повечето значението им. А до колкото НЛО, винаги са били тук и винаги ще ни следят, какво правим. Едни помагат, други идват да черпят енергия от Земята, 3ти искат да завладеят човечеството и така. Ще кажа, че в Зана - 51 има извънземни, които живеят там и помагат на учените за модерна технология и какво ли още не. Източника, който ми го е казал е на 100 процента, няма да кажа кой е, защото не търси слава, а просто помага.

Добре, rozzata. Източникът не е един и не са само в зона51. Според теб като помагат в зоната на учените за нови технологии, това добре ли е, или не?
цитирай
4. rozzata - nedovolen
04.07.2018 18:30
Военните специално и тези, които седят в сянка управляващи света, определено не е за добра цел, а точно обратното. Има договор и среща в който на извънземните им е позволено, да правят изследвания и да взимат проби от човека, а благодарение на това те дават съвети и скици, за технологии. Как изведнъж става така, че човек за 1век се развива толкова бързо?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: rozzata
Категория: Други
Прочетен: 495972
Постинги: 249
Коментари: 319
Гласове: 2907
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031