Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2018 22:55 - „НАЙ-ГОЛЯМАТА ТАЙНА” – ЧЕТВЪРТОТО ИЗМЕРЕНИЕ! Част - 3
Автор: rozzata Категория: Други   
Прочетен: 854 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

image

Трета част

ЧОВЕЧЕСТВОТО ВИНАГИ СИ Е ЗАДАВАЛО ВЪПРОСА ДАЛИ Е САМО ВЪВ ВСЕЛЕНАТА!

Предлагаме ви част от интервюто на журналиста Кенет Бърк с известния английски писател и изследовател, авторът на книгата „Най-голямата тайна” – Дейвид Айк.

imageКнигата на Дейвид Айк и интервюто му засягат една колкото деликатна, толкова и сложна тема – тема между научната фантастика и реалността.

Достатъчно е да споменем колко необясними факти и събития има на нашата” претъпкана” и „ прегрята” от енергии планета. Всичко това е в т.нар.”триизмерност”, но бързо започва да се налага мнението и то от учени за съществуването на друго, по-високо измерение – „четвърто“.
Горните спорни въпроси ще оставим да решава науката и дано бързо да ги разреши.
Но тези въпроси нас ни интересуват от един друг и то изключително важен аспект – НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД!

Не е тайна, че съществуват няколко организации, в които членуват прикрито висши държавници, военни, политици, финансисти и други специално подбрани хора, които имат властта, силата и парите да определят дневният ред на човечеството. Те толкова са влиятелни, щото им се предписват извънземни качества, включително и пребиваване на някои от тях в по-високо измерение.

А тези въпроси винаги са стояли между реалността и фантастиката. Особено след като стана ясно, че не сме единствената цивилизация в Слънчевата система, а може би и на нашата планета. 

„Четвъртото измерение“ е в основата на интервюто на Дейвид Айк. 

Според него, „четвъртото измерение” е основната цел на влечугопобната раса, която съществува на нашата планета, но била невидима за нас, по – низшата раса от „третото измерение“ . 

Тази тема, както може би нашите читатели са забелязали, проучваме внимателно, задълбочено и от всички страни – на първо място държавни и политически, после финансови, научни, религиозни и дори научно-фантастични аспекти.

Но има един много характерен момент, на който отделяме особено внимание. Очевидно зад идеята за по-бързото налагане на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД стоят голяма група банкери – мултимилиардери и високопоставени държавни и военни служители. Те имат властта и парите, да използват всички средства, за постигане на техните цели, включително и чрез специалните разузнавателни служби. Тяхната дейност е свръх секретна и обикновено отделните служби не знаят за кого всъщност работят.

imageИзвестно е, че ЦРУ реализира специални програми, като “Синя птица” и “Артишок” и придобилата голяма известност MK- ULTRA с т.нар. „Майнд контрол“ – въздействие върху мозъка на човека. Това е също в изпълнение на поставени задачи по утвърждаване на упорито преследвания НОВ СВЕТОВЕН РЕД.
Въпреки строгата конспирация, ние се стараем да придобиваме информация и да даваме гласност на действията, свързани с въпросите за тайното утвърждаване на Новия ред от самоопределилият се световен елит.
Защото с техните действия се решава СЪДБАТА НА ПЛАНЕТАТА и съдбата на човечеството – НАШАТА СЪДБА!

Според д-р Дейвид Артър Хорн, „има група на една извънземна раса, която действа във вътрешността на Земята. Нейното място било долната част на планетата – четвъртото измерение“.

В книгата си показвам – казва д-р Хорн, че тези, които наричаме Анунаки (в шумерските таблички (плочки) терминът Anunnakku се използва за обозначаване на боговете на подземния свят, всъщност са влечугоподобна раса”.

Това твърди д-р Дейвид Артър Хорн в книгата си „Извънземният произход на човечеството“.

imageФБР призна за извънземните в Розуел и че там е паднала летяща чиния и показа снимка на извънземно същество.

Д-р Хорн продължава„„Станало е кръстосване между човешката раса и тази на влечугоподобната група.

Аз не гледам на влечугоподобната кръвна линия като на отрицателна, напротив. 

Шумерските таблички и много други свидетелства по целия свят говорят за факта, че тези хибриди стават полубогове – мъже и жени, които се намират по средата между боговете и човечеството. Ако погледнете част от историята на Иран ще установите, че най-ранните крале били наричани крале на змията и че са станали крале в резултат на генетичната си структура и на своите кръвни линии. Ето откъде идва Божественото право на кралете. Но това не се е отнасяло само за Боговете, а за Всичко”.

Хибридите, които били владетели на древния Близък и Среден Изток, се превърнали в Европейската аристокрация и кралските семейства в Европа.
Идеята тези кръвни линии да завладеят планетата буквално идва след 1689 г., когато един от тях – Уйлиам Ориндж, с когото било свързано всяко оцеляло кралско семейство в Европа е дошъл от Холандия и бил поставен на трона в Англия.

Според писателя – изследовател Дейвид Айк, от 1689 г., тези „кръвни линии”, които стават известни като ИЛЮМИНАТИ, започнали да управляват Лондонското Сити.
През 1694 г., Уилиам Ориндж подписал документа, с който създал „Банк ов Ингланд“ и цялата централна банкова система започнала да се ръководи от нея.

Айк счита, че тези хора се избират поради факта, че имат генетична, от там и вибрационна съвместимост с влечугоподобните същества от четвърто измерение и в резултат на това те могат да работят с тях поради съвместимостта на кръвните линии.

Съществували и по-ниски генетични линии, но те били все още твърде влечугоподобни и ги наричали хибриди. Те следват кръвните линии и генетиката на представителите от „четвъртото измерение“ с учудваща пристрастеност и потребност да бъдат ръководени от тях. Поради това, те се включвали безропотно в тайни мрежи и изпълнявали различни ритуали, към които, трябвало да се присъединят без да осъзнават какво правят.

Повечето от хибридите не разбирали, че думите и ритуалите създавали силни енергийни полета, а те били опасни и лесно се манипулирало чрез тях.

imageПреди около година започнаха най-невероятните преживявания в живота ми – твърди Айк.

В период от 15 дни през Май 1998 г. се натъкнах на дванадесет различни хора от всевъзможни среди – бизнесмени, работещи в швейцарски банки, телевизионни служители и други, които ми разказваха една и съща история – че са виждали хора, които са се превръщат пред очите им във влечугоподобни, а после отново възвръщали човешкия си вид.

Една от тези истории ми разказа един полицай”.
На въпрос на журналиста Кенет Бърк дали това се прави преднамерено, или самата промяна на честотите на планетата смъква за момент прикритието им, изследователят Дейвид Айк отговаря:

„На мен ми се струва, че и двете. Първо, съществуват енергийни полета, които определено са на честоти, в които за тях е много трудно да запазят формата си. Но основното нещо е, че те са фокусирани в долната част на четвърто измерение, а това не е далеч от нашето измерение. Мисля, че просто съзнанието на някои хора скача за кратко в тази енергия. Тогава те спират да виждат влечугоподобните същества в тяхната триизмерна форма и ги виждат като четириизмерни влечугоподобни същества”.

„Бях във Ванкувър, където шест отделни лица ми разказаха една и съща история. Едната е бизнес-дама, човек-реалист, със солиден собствен бизнес.
Твърде много хора в Британия, Австралия и Америка от различни среди, са ми разказвали едни и същи неща.
imageВ своята книга „Транс-Формация на Америка“ Кати Обрайън пише, че Джордж Буш й е казвал, че те са извънземна раса, която е завзела планетата и никой не си дава сметка за това, че те всъщност идват от дълбокия космос”.

Един човек веднъж ми се обади и ме попита:
„Защо понякога, докато гледам телевизия, виждам хора като Буш, Кисинджър и Горбачов да се превръщат за кратко във влечугоподобни?“

Близка приятелка на принцеса Даяна ми сподели:

„Веднъж Даяна ми каза съвсем сериозно. Те не са хора. Виж, може да е трудно за вярване, но родът Уиндзър са кръвна линия на влечугоподобни. Те са влечугоподобни – в действителност, влечугопобните управляват планетата“.

На видеото, което прилагаме, CNN показва запис на млада жена – влечугоподобен хуманоид, както те самите я наричат. За кратко на телевизионния екран тя загубва човешкия си образ, но бързо го възстановява.  Този запис, ако е автентичен, както може да се предполага, в голяма степен потвърждава теорията, че на земята живеят влечугоподобни, които са невидими за нас. Под влияние на някакво излъчване от телевизора или на някаква друга енергия, те губят временно човешкия си образ, за кратко и бързо се възстановяват.

Друг човек, познавал също принцесата ми сподели: „Един ден тя ми се обади и ми каза: „Имам нужда от твоя съвет. Имам нещо, което искам да разкрия за рода Уиндзор, но не зная как да го разкрия“.
Не ми каза какво е то, но страхът, изписан на лицето му беше очевиден – човекът ми се стори много уплашен”.

На снимката една от емблемите на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД – Масонският знак Пирамида и вътре  египетският царски знак на Епифизата– „третото око“.

image

Журналистът Бърк пита Айк:

Според вашата информация, която очевидно е широко подкрепена с доказателства, какви са плановете на тези влечуги за Земята :                                                                                                                                                                                        Дейвид Айк отговаря:

„Нов Световен Ред е планът на влечугоподобните от долното – четвърто измерение.

„Те искат да създадат в света хаос, включително масови войни.

Затова тази структура за световно правителство, световна централна банка, световна валута, електронна обработка в банките без никакви пари, едно население, снабдено с микрочипове и единна световна армия като НАТО, както пиша от години в моите книги е „глобалната полицейска сила” на Новия световен ред“.

„Те планират към края на хилядолетието да създадат огромен хаос, посредством най-мощни техники за контрол над ума, което аз наричам „ проблем-реакция-решение”. Създаваш проблем, получаваш реакция от обществеността от типа „нещо трябва да се направи“, а след това предлагаш решението, което още от самото начало си искал да въведеш“.

„Ако искаш да въведеш глобални решения, ще имаш нужда от глобален проблем и аз предвиждам, че точно това предстои.

Проблемът явно е, че планетарната честота се ускорява и поради това онези, които си променят формата все по-трудно задържат човешката си вид“.

„Казвали са ми, че съществува почти паническо желание да установят контрол, особено чрез поставяне на микрочипове на населението.
Те знаят, че след няколко години честотите ще достигнат скорост, при която вече няма да им бъде възможно да задържат човешкия си вид по никакъв начин и че накрая ние ще ги видим със собствените си очи. Но ще разберем също, че в действителност влечугоподобните управляват планетата ни.
Те вече няма да са способни да се крият“.

„Дотогава влечугоподобните искат на населението вече да е поставен микрочип, искат световната армия и НАТО да са готови и да имат пълен физически контрол над нашия триизмерен свят. А ние хората, да не сме в състояние да направим нещо срещу техния контрол над планетата“.

Дейвид Айк е автор на десет – едни от най-търсените книги в света. Роден в Англия през 1952г, работи като журналист във вестници, местното радио и телевизия, национален говорител на Британската Зелена Партия и телевизионен говорител на ВВС. На български език е издадена книгата му „Бунтът на роботите“.

http://razuznavane.com/?p=1446




Гласувай:
7



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: rozzata
Категория: Други
Прочетен: 497483
Постинги: 249
Коментари: 319
Гласове: 2907
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930