Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2018 18:03 - ПОДГОТОВКАТА ЗА „ЧЕТВЪРТОТО” ИЗМЕРЕНИЕ Е ЗАПОЧНАЛА!
Автор: rozzata Категория: Други   
Прочетен: 1171 Коментари: 0 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Първа част.

Следят ни и ни подслушват, а четенето на мисли е реалност!

imageEнергийното информационно въздействие върху биообекти е едно от най-напредналите в науката и технологията.

Така нареченото „четене на мисли“ вече е реалност.

Това е и колосалната опасност за хората. 

Става дума за новите открития за Пи-вълни (по точно Р-вълни), които с помощта на специална апаратура позволяват да се четат мислите в мозъка на човека от разстояние.

С помощта на генератор на Р-вълни е възможен и обратният процес – програмирането на хората на подсъзнателно равнище. 

Всеки човек на земята има своя собствена полоса за излъчване на психическа енергия. Настройването на нея може да оказва обратно влияние върху човека според избора на оператор и генератор на Р-вълни.

Това напомня настройката на нужната вълна на радиоприемник. Достатъчно е да се завърти необходимото копче.

Какво са всъщност Р-вълните?

Според много учени, човекът представлява сгъстени електромагнитни вълни. Неслучайно в научния свят съществува мнението, че равнището на цивилизацията зависи от това каква честота е могла да достигне. 

image

На снимката Аура и Чакра на човек.

Равнището на научно-техническия прогрес до сега не позволяваше да се достигнат честотите, на които работи мозъка на човека. По-рано и над тезата за човешката аура се надсмиваха, но сега по света има специални фотоателиета, където всеки желаещ може да я фотографира.

Оказа се, че така нареченият „тънък свят“ не само съществува, но е и невероятно сложен и многостранен. Даже „душата на човека“ учените вече наричат ИРСИ (информационно – разпоредителна система). Всъщност и до днес учените не знаят с какво човекът се отличава от маймуната, въпреки че разшифровката на генома на човека и на шимпанзето показва в 90, а някои учени дори считат 95 процента еднакъв набор от гени.

Но едва днес науката може да подхожда към честотите на човешката психическа енергия. Р-вълните на тази енергия имат честота примерно от 1040 херца. А скоростта на разпространението им във вакуумна среда е от порядъка на 1019 метра на секунда.

Това не е измислица, а реалност, проверена на практика.

imageИзвестно е, че вътрешните органи на човека работят на различни честоти (стомахът на една, бъбреците – на друга, и т.н.). Това означава, че има смисъл да бъде създадена банка от еталонни честоти на здрави хора и с тях да се сравняват и лекуват болните.

Вече широко се използват така наречените мало-габаритни биопотенциатори, които оказват положително влияние в половата сфера на мъжете, създавайки определена честота на излъчване върху съответните мозъчни центрове.

През 2001 г. беше съобщено, че спецотрядът „Алфа“ в случай на раняване в бой за обезболяване използва медальон, който носи на гърдите си всеки боец. Сега той е разсекретен и се продава свободно.

Методът на лечението с този медальон се основава на корекцията на енергийно информационното състояние на организма и взаимодействието на слабите и свръхслаби полета на различни диапазони със самия човек (всеки биообект). Специалистите предполагат, че усъвършенстването на тези методи е бъдещето на съвременната медицина.

Що се отнася до Р-вълните пред тях се откриват огромни възможности именно в областта на медицината. Преди всичко времето за обучение на човека може да бъде съкратено.

Сега за това са нужни около 15-20 години, но този процес може да бъде съкратен със записи върху мозъка на необходимите знания с помощта на Р-вълните.

Този процес може и да е изключително опасен.

Въпросът е: „Няма ли да се повреди мозъка на човека по време на учебното биоинсталиране „?

Генераторите на психическа енергия са двустранно оръжие. От една страна, могат да дадат толкова силен импулс, че човек да умре от силния вълнов удар незабелязано за околните хора.

Или може да се извършва планирана психологическа агресия, т.е. психотерор и невидимо информационно насилие над личността, което докарва хората до лудост. Например човек денем и нощем чува музика от съседите, която реално не съществува.

И кой може да каже, че честотните психогенератори вече не съществуват

Поведението на тълпата в Грузия, или масовото полудяване преди 20 години на войниците на Саддам Хюсеин, някои експерименти по време на събитията в Кайро, Тунис и Либия подсказват не само наличието, но и използването на такова оръжие.

Генераторът на Р-вълни със сигурност може да бъде отнесен към това оръжие.

Всъщност терминът психотронно оръжие се появи неотдавна. Става дума за първите генератори на торсионно поле, които влияят върху психиката и здравето на човека. По този начин по принцип може да се причинява всичко – инфаркти, инсулти, тежки болести със смъртен край.

imageНе трябва да се изключва и възможността с помощта на Р-вълните да се внедряват в мозъка на друг човек различни реакции и озверяване. Подобно психоклониране е много опасно.

Да си представим, че някои които притежават биоенергийни генератори, могат да постигнат контрол над голяма група хора, да извършат тяхното зомбиране и овче подчинение. Това ще е пълно психическо заробване!

Не трябва ли да разглеждаме Р-вълните, изкуственият интелект и много други изследвания върху човешкият мозък и тяло като тайни опити, свързани с евентуалното налагане на Новия Световен ред или преминаване към „четвъртото измерение“?        

Източник – „Строго секретно“




Гласувай:
11



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: rozzata
Категория: Други
Прочетен: 497471
Постинги: 249
Коментари: 319
Гласове: 2907
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930